Banqueta de l'Stage Front Stadium

Cop dur per a l'Espanyol: NO de l'entrenador que volien per el retorn a Primera

Manolo González no seguirà com a tècnic periquito

Serà un estiu molt feliç a tot l'entorn periquito. L'Espanyol va aconseguir diumenge l'ascens a Primera Divisió en una trepidant final i la gresca va envair la parròquia blanc-i-blava. Ara, doncs, mentre tots els jugadors ja descansen a les seves merescudes vacances, la direcció esportiva, comandada per Fran Garagarza, treballa en la confecció de plantilla de cara al proper curs.

I l'ex de l'Eibar no pretén únicament reforçar diverses parcel·les del terreny de joc, sinó que, a més, té la intenció de produir un relleu a la banqueta. Diverses informacions apunten que, malgrat l'èxit de l'ascens, no confia en Manolo González per al projecte de Primera. De fet, el mitjà Relevo va garantir que Sergio González havia estat l'escollit per suplir-lo a la banca de l'Stage Front Stadium.

Tot i això, el Mundo Deportivo va publicar que el tècnic de l'Hospitalet va haver de rebutjar la proposta per problemes físics. Properament serà operat del maluc i això li impossibilita exercir la seva funció en condicions normals. Per això, ha declinat l'oferta del que és, sens dubte, el principal club al seu cor.

Sergio González, el periquito que es va escapar

Si s'hagués produït aquest fitxatge, Sergio González hauria afrontat la seva segona experiència a la banqueta de l'Espanyol. Va estar entrenant el primer equip periquito d'estiu del 2014 a l'hivern del 2015 després d'haver començat la seva aventura com a míster al filial. Després ha passat per Real Valladolid i Cadis.

El seu últim periple a les banquetes va acabar el gener d'aquest 2024, quan va ser cessat del càrrec al Cadis, on va signar el 2022. Ara, doncs, no té equip i està a l'espera que li sorgeixi una nova oportunitat. Això sí, abans s'ha d'operar i recuperar del maluc.

Recordem, a més, que Sergio González també va formar part de l'Espanyol com a jugador. Va passar pel filial periquito del 95 al 97 i després ja va tenir fitxa amb el primer equip fins al 2001.

La negativa de Sergio González i la voluntat de Fran Garagarza de trobar nou entrenador provoquen que ara als despatxos de l'Stage Front estiguin buscant més candidats. Un altre dels que ha sonat els últims dies és Pacheta, que també va tenir passat com a jugador blanc-i-blau. Sigui com sigui, aquesta decisió corre certa pressa, ja que els futbolistes estan citats per començar la pretemporada el 15 de juliol.