Possible fitxatge del Depor

Va jugar al Reial Madrid i ara ho vol el Deportivo de la Corunya com a líder

Actualment està sense equip

Després de quatre anys a l'infern, el Depor torna, finalment, al futbol professional. Ho fa després d'haver acabat a la primera posició del grup 1 de Primera RFEF a la temporada regular. I ho fa, sens dubte, amb la intenció i la mentalitat d'establir-se definitivament.

Per això, Imanol Idiakez, tècnic de l'equip, ja està treballant de la mà del director esportiu per intentar confeccionar la plantilla més competitiva possible. El basc considera que hi ha diverses demarcacions que requereixen reforç i ja està valorant opcions. I una és la de davanter centre.

Si bé és cert que no és absolutament primordial, ja que compta amb Lucas Pérez i tres ariets més, Imanol Idiakez, segons algunes informacions, no descarta incorporar-ne algun més si sorgeix una bona oportunitat de mercat. I un dels que s'ha relacionat amb el Deportivo de la Corunya ha estat Alberto Soro.

Alberto Soro, a l'òrbita del Depor

L'ariet saragossà va rescindir el contracte amb el Granada fa només uns dies i ara mateix és agent lliure. Per tant, té la llibertat d'incorporar-se a l'equip que prefereixi i ho faria de forma completament gratuïta. I el Depor vol aprofitar aquesta situació.

La realitat és que la temporada d'Alberto Soro no ha estat, ni de bon tros, per llançar coets. Ha estat cedit al Vizela de la lliga portuguesa, però no ha aconseguit establir-se als onzes inicials. Tot just ha pogut participar en 1.053 minuts en tota la temporada, en què ha anotat quatre gols i ha repartit una assistència.

Cal recordar que, després d'uns primers anys estel·lars al futbol professional amb el Reial Saragossa, el seu club formatiu, Alberto Soro va fitxar pel Reial Madrid el 2019. Això sí, els merengues el van deixar cedit a La Romareda la temporada següent i quan va tornar d'aquest préstec va fitxar pel Granada. Només va poder disputar un duel com a blanc.

A l'elenc nassarita ha estat durant els darrers quatre cursos, encara que, com dèiem, aquest últim ha estat a Portugal cedit. En els tres anteriors a Los Cármenes, va anotar tres gols i va brindar vuit assistències en 63 partits.

Ara, doncs, afrontarà una nova experiència i el seu proper destí podria ser La Corunya. Els gallecs estan contemplant la viabilitat esportiva de la seva incorporació i encara no han presentat cap oferta formal. Però no és gens descartable que ho acabin fent els propers dies.