Zubi real

Les paraules de Martín Zubimendi que tranquil·litzen els seguidors de la Reial Societat

El jugador txuriurdin demostra la seva fidelitat als seus i no es planteja el futur

Martín Zubimendi no està pensant en el seu futur, mentre disputa l'Eurocopa amb Espanya, va tenir minuts davant de Croàcia i ahir a la nit va ser titular davant d'Albània. El futbolista donostiarra compta amb la plena confiança de Luis de la Fuente, malgrat que al seu lloc, Rodrigo Hernández és intocable. El jugador del planter txuri-urdin va voler enviar un missatge de tranquil·litat a la seva afició després que s'especulés amb una sortida.

En un estiu molt mogut a Sant Sebastià, amb l'imminent traspàs de Robín Le Normand a l'Atlètic de Madrid les properes setmanes. Més la possible sortida de Mikel Merino, a qui el Barça i el mateix Atlètic de Madrid, entre altres equips, no treuen la vista. Ara, si sortís Martín Zubimendi, acabaria esquitxant les altes esferes del club; el cabreig seria immens.

Fidelitat a la Reial Societat

Així que el del planter i un dels capitans de la Reial Societat, en una entrevista amb OK Diario, va voler enviar un missatge a la seva afició. Nascut i crescut a Zubieta, Martín Zubimendi segueix a l'agenda de grandíssims equips d'Europa. Els darrers que es van esmentar van ser l'Arsenal, el Bayern, el Barça i fins i tot l'Atlètic.

Què li hauria d'aportar un altre equip per pensar a deixar la Reial? La resposta del jugador donostiarra deixa les coses clares: “ No t'ho puc dir per què no ho he pensat, em sento molt estimat, a la gent que jo vull, i de moment ho veig lluny ”, ha indicat. Et molesta que et preguntin pel teu futur? " Al principi sí, però ara ja ho he entès ", va lliscar el jugador de la Reial.

Sé com va això del futbol, dels mercats i del periodisme, he d'assimilar-ho i ja ”, va tancar opinant sobre el seu futur. Al mateix temps va destacar el projecte realista: “ Al final no són anys puntuals, és un projecte llarg amb molts anys entrant a Europa ”, va aclarir.

I aquest següent pas que volem donar d'estar més a prop dels quatre de dalt, doncs és difícil. Hem de veure que el projecte hi és, però no sempre és fàcil millorar la temporada anterior ”, sincerant-se sobre el seu equip.

65 milions de clàusula i contracte fins al 2028

Martín Zubimendi és l'ànima de la Reial Societat, porta al primer equip des del 2018, ja són sis temporades des del seu debut. Als 20 anys, 2 mesos i 26 dies va ser contra el Getafe a casa, i avui acumula 188 partits a l'equip de la seva vida. Va ser campió de la Copa del Rei a la recordada final de Sevilla davant l'Athletic l'any 2020.

Zubimendi té contracte amb la Reial Societat fins al 2027 i una clàusula de 65 milions d'euros, que aquest estiu no sembla que ningú hagi de pagar.