Franco Cervi, jugador del Celta de Vigo i l'estadi Abanca Balaídos de fons

El clar missatge d'aficionats del Celta de Vigo a Cervi

La parròquia de l'equip gallec no està especialment contenta amb la situació

La temporada passada no va fluir amb tanta solvència com s'esperava al Celta i van acabar patint molt més del que haurien desitjat l'any del centenari. L'arribada de Claudio Giráldez a la banqueta els últims mesos va apaivagar una mica les aigües a Vigo i l'equip va mostrar una millor versió. Per això, des de la directiva celeste han volgut mantenir el cos tècnic actual també per a la temporada que ve.

I, amb això, les coses per l'Abanca Balaídos sembla que funcionaran de manera semblant a com van funcionar a les acaballes de la 2023/24. És a dir, els jugadors en què va confiar el tècnic seguiran gaudint de minuts i els que van tenir poc o gens protagonisme han estat fixats com a transferibles. És el cas, per exemple, de Cervi.

El futbolista argentí, que va ser indiscutible en les dues primeres temporades al Celta, va passar a un segon pla el curs passat. Especialment, des de l'arribada de Claudio Giráldez, que no el va seleccionar ni una sola vegada per a la partida inicial. En total, amb prou feines va poder participar en 17 duels durant tot l'any.

Cervi, de fet, ha dissuadit de manera total la parròquia celeste, que anhela que l'argentí marxi de l'equip i deixi el seu lloc a un nou fitxatge. I així s'han fet saber a les xarxes socials. Per exemple, l'usuari @TopoBalaídos, es va dirigir directament al futbolista amb el missatge següent:

"Hola CERVI, bon dia. No sé què més necessites per entendre que necessites buscar destí. No tens minuts i "el club" ja t'ha comunicat com n'has de tenir de difícil aquest any. Si us plau, fes gala de la teva professionalitat tb fora de les pistes i assumeix la sortida".

La voluntat de Cervi

El mitjà La Voz de Galicia va assegurar que el futbolista nascut a San Lorenzo ja ha rebut diverses ofertes, encara que totes procedents de Sud-amèrica. Tot i això, les ha rebutjat, doncs, segons aquesta font, la intenció de Cervi és la de quedar-se al futbol europeu, així que no té pressa per acceptar cap proposta. La seva vinculació amb el Celta de Vigo es prolonga fins al 2026.

De fet, un dels interessats seria l'Internacional de Porto Alegre, l'entrenador del qual és Coudet, que va ser qui el va portar precisament al Celta l'estiu del 2021. Així i tot, Cervi es manté reiteratiu en la seva idea de mantenir la calma i esperar que arribi l'oferta adequada, malgrat la insistència tant de club com de la parròquia.