Míchel i un possible reforç per a la defensa del Girona

El central amb molt de futur que interessa al Girona

A la RFEF confien que pugui ser un dels defensors de la Selecció absoluta en uns anys

S'acosten setmanes transcendentals per a l'esdevenir immediat del Girona. Els de Míchel van certificar una classificació històrica per a la Champions League i ara s'han de reforçar per estar a l'altura d'aquest repte exigent. A més, alguns dels seus futbolistes no seguiran a Montilivi i la plantilla es veurà debilitada.

Un dels que a priori abandonarà l'entitat gironina serà Eric García. El de Martorell ha estat una peça clau als esquemes de Míchel, però va arribar al nord de Catalunya en qualitat de cedit i ara ha de retornar al Barça. Per això, als despatxos de Montilivi ja s'estan plantejant un recanvi.

I un dels noms que han començat a valorar a la cúpula directiva del Girona és el de Dean Huijsen. Als seus 18 anys, el futbolista del Juventus s'ha postulat com un defensor amb molt de potencial que ha cridat l'atenció de molts clubs de Champions. El periodista italià Nicòlo Schira, especialista en mercat de fitxatges, ha informat de l'interès del Girona, a més del Dortmund i del Newcastle.

Dean Huijsen, a l'òrbita del Girona

Encara que va néixer a Amsterdam el 2005, la família de Dean Huijsen va decidir mudar-se a Marbella quan ell tenia cinc anys. Allà va començar a jugar a futbol i ben aviat va cridar l'atenció dels reclutadors del Màlaga, que se'l van endur al futbol base. I es va mantenir a la pedrera de l'elenc 'Boquerón' fins que el 2021 va fitxar pel Juvenil de la Juventus.

I l'estiu passat, a la Vecchia Signora ja li van fer fitxa del primer equip, tot i que amb prou feines va disputar un partit i a l'hivern va marxar cedit a la Roma. A la ciutat de les Set Colines ha tingut força protagonisme, participant en 13 duels i fins i tot anotant dos gols. Després d'aquest gran segon tram de temporada, diversos clubs, els tres esmentats anteriorment, s'hi han fixat i la Juve està disposada a vendre'l per 30 milions, encara que té contracte fins al 2028.

Dean Huijsen, amb ara 19 anys, ja està anant convocat amb la sub21 espanyola. A la RFEF hi tenen moltes esperances posades i el consideren com un dels principals candidats a integrar la parella de centrals de l'absoluta en uns anys. És molt alt (1,97 metres) i contundent.

I per això també als despatxos de Montilivi l'han considerat com un gran objectiu de mercat. Un futbolista que, malgrat la seva joventut, ja pot rendir amb solvència al present i que, a més, té una projecció abismal de cara al futur.