Jugadors de la UD Almeria celebrant un gol

El Celta, a per un jugador de la UD Almeria que no vol jugar a Segona

Diversos jugadors de l'elenc indàlic ja estan fent les maletes

Això de l'Almeria ha estat com la crònica d'un descens anunciat. Durant els primers mesos ja es va evidenciar que seria qüestió de temps que els indàlics certifiquessin la pena màxima i baixessin a la Segona Divisió. Les seves xifres han estat realment negatives al llarg de tot el curs, ja que només han aconseguit vèncer un duel i, de fet, van signar la ratxa més llarga de la història de LaLiga sense guanyar.

Així i tot, com sol passar en aquests casos, es preveu que diversos dels seus jugadors abandonin l'entitat aquest estiu. Turki Al-Sheikh batallarà perquè siguin els menys possibles, però serà una tasca complexa. Sobretot, perquè l'actual plantilla de l'Almeria està formada per grans jugadors amb àmplia experiència a la primera divisió del futbol espanyol.

Un dels que té més paperetes de sortir per voluntat pròpia és Lucas Robertone, centrecampista argentí que va recalar a l'entitat andalusa el 2020. El '5' de la UD Almeria no té voluntat de jugar a segona divisió. Per això, encara que el seu contracte venci el 2028, ja ha sol·licitat poder marxar al pròxim mercat de fitxatges.

L'adéu de Lucas Robertone

Lucas Robertone, malgrat el descens, ha estat una de les peces més destacades dels del sud aquesta temporada. Ha disputat 29 partits de LaLiga, en què fins i tot ha estat capaç d'assistir en cinc ocasions. És un futbolista de baixa estatura (1,69m), però molt corpulent i decidit.

Destaca per la seva agressivitat en les accions dividides. Té 27 anys i sent que està al millor moment de la seva carrera, per això veu improductiu jugar a Segona. Hi ha diversos equips de LaLiga que hi han mostrat interès, però el que sembla encapçalar la pugna és el Celta de Vigo.

Els celestes necessitaran fitxar un jugador per a la demarcació de migcampista defensiu, ja que Renato Tapia farà les maletes. I Lucas Robertone és l'opció que encaixa millor en les seves exigències. És barat (al voltant de 5 milions, segons alguns informes), té experiència a LaLiga i n'ha demostrat la vàlua.

Això sí, per poder intentar emprendre el seu fitxatge, el Celta encara ha de segellar la seva permanència a l'elit del futbol espanyol. Els gallecs estan tan sols cinc punts per sobre del descens i en resten quinze per disputar-se.