El celta va a buscar un jugador del Vila-real

El Celta inicia contactes amb el Vila-real per un jugador groguet

Els celestes es fixen en un jugador del conjunt groc

El Reial Club Celta de Vigo pretén donar un cop al mercat amb un fitxatge força interessant que està planejant. El club biguès s'ha fixat en un jugador gallec i biguès, de la seva terra, un jugador que sempre han desitjat. Des dels seus temps al planter del Coruxo, va créixer al seu Nigrán natal amb el Celta molt a prop, però mai no es va poder concretar.

Ara pot ser el moment que Santi Comesaña fitxi pel club celeste, abans d'anar al Rayo Vallecano va estar a prop d'arribar-hi. Els viguesos volen tornar-lo a casa i recuperar-lo futbolísticament després d'un any molt difícil al Vila-real. Als seus 27 anys, amb la família a prop, és el millor entorn possible per créixer.

El Celta busca un recanvi de Tàpia

Segons informa el periodista Óscar Méndez a RELLEU, Marco Garcés ha plantejat al Vila-real una proposta pel jugador gallec. El Vila-real hauria rebutjat aquesta oferta; les xifres encara són lluny del que esperen pel jugador. Els grocs estan disposats a asseure's amb el Celta si milloren les condicions.

A la temporada del seu debut amb el Vila-real, ha disputat 37 partits amb la samarreta grogueta. 27 han estat com a titular, sent una peça important per als entrenadors que ha tingut el conjunt de la Plana. Va ser un any molt convuls a la banqueta: va començar Quique Setién, amb Pacheta posteriorment, i l'últim va ser Marcelino.

El seu primer any el passa amb nota

En els 2246 minuts jugats, va anotar tres gols entre totes les competicions, sent un jugador útil a la plantilla. Comesaña té contracte amb el Vila-real fins al 2027 i una fitxa de 1,5 milions d'euros per temporada. El Celta estaria disposat a fer un esforç davant d'una oportunitat de mercat.

Santi Comesaña pot jugar a diverses posicions del centre del camp, amb la seva versatilitat, es pot adaptar a diversos sistemes. Defensivament és un jugador sacrificat, que no escatima esforços; és un excel·lent recuperador. Tècnicament és molt fi i domina els ritmes del joc, sent molt intel·ligent tàcticament.

Giráldez aposta per un sistema amb dos migcentres

Claudio Giráldez aposta per un 3-4-2-1 i Comesaña formaria amb Fran Beltrán, un altre exrayista amb qui ha coincidit durant molts anys a Madrid. Santi Comesaña va aterrar a Vila-real la temporada passada; els groguets van pagar 8 milions d'euros. Va arribar per liderar el centre del camp dels grocs.

La seva principal competència al centre del camp serien Luca de la Torre i Hugo Sotelo, dos jugadors amb projecció. Luca de la Torre és internacional amb Estats Units i ha jugat la Copa Amèrica, on recentment va quedar eliminat. Hugo Sotelo és un dels nous jugadors que van guanyar protagonisme amb l'arribada de Giráldez.

Iraola hi va creure

S'entén que l'experiència de Comesaña a la categoria li donaria avantatge davant d'aquests dos joves futbolistes.

Andoni Iraola, el seu exentrenador al Rayo, li va destacar: "A mesura que ha anat creixent el nivell dels jugadors que han tingut com a competència, ells han sabut créixer.", En aquest aspecte, Comesaña és un dels que més ha crescut ", explico.