Jugadors del Tenerife celebrant un gol

El Cartagena vol fitxar un descart del Tenerife

L''Efesé' necessita reforçar la defensa

El 'Pitu' Abelardo comença la seva nova aventura a les banquetes de Segona Divisió; ho fa aquesta vegada dirigint el FC Cartagena. I per liderar aquest ambiciós projecte dels murcians ja ha començat a determinar algunes posicions que li agradaria reforçar. Una és la defensa.

I, en aquest ordre d'idees, els directius del club ja han començat a analitzar el mercat a la recerca d'un central que pugui aterrar a Cartagonova. Són diversos els noms que se sondegen, però un dels que està agafant força és el de Nikola Sipcic. El montenegrí no ha tingut gaire protagonisme amb el CD Tenerife aquest curs i és a la rampa de sortida de l'elenc canari, encara que el seu contracte no venç fins al 2027.

Aquesta informació l'ha avançat Ángel García, periodista especialitzat al mercat de fitxatges de Segona. De moment, és un simple interès que encara no s'ha materialitzat en oferta formal, però ho podria fer en les properes setmanes.

El Cartagena sondeja Nikola Sipcic

Abans de prendre una decisió definitiva sobre el futur del central montenegrí, cal conèixer quines intencions té el nou tècnic dels 'chicharreros', Óscar Cano. En el curs que s'ha acabat recentment, Asier Garitano no ha confiat especialment en Nikola Sipcic. El defensa només ha disputat 17 duels dels 42 de la Lliga Hypermotion .

En total, només ha participat en el 25% dels minuts totals de l'equip de Tenerife; dit altrament, en un de cada quatre partits. Ha estat la seva temporada amb menys participació des que va arribar a l'Heliodoro Rodríguez López el 2019. Ho va fer després que el Tenerife invertís 250 mil euros per aquest jugador procedent de Rad Belgrad.

Precisament allà, a Sèrbia, país on va néixer tot i després nacionalitzar-se amb Montenegro, va passar tota la seva carrera abans d'aterrar a Espanya. Sempre va formar part del Rad Belgrad, encara que va sumar un parell de cessions al Zarkovo. Ara, al Tenerife ha pogut disputar 150 partits en aquests cinc anys. Tot i ser defensa, ha aconseguit anotar 5 gols i repartir 2 assistències.

Aquest curs els centrals titulars al FC Cartagena han estat majoritàriament Kiko Olivas i Pedro Alcalá. El segon ha renovat recentment amb el club fins al 2026, així que l'arribada de Nikola Sipcic seria per reforçar la muralla de l''Efesé'.