Manuel Pellegrini, entrenador del Real Betis

El Betis pesca a la Premier League i només falta fer-ho oficial

Manuel Pellegrini troba el primer reforç per la defensa

S'acosta un estiu mogut als despatxos del Benito Villamarín. Si bé és cert que la temporada del Reial Betis no ha estat excessivament catastròfica, ja que han acabat aconseguint la classificació europea, Manuel Pellegrini vol fer un pas més enllà. L'objectiu per als bètics ha de ser lluitar per la quarta plaça; i aquest any n'han quedat llunyíssim.

En certa manera, un dels motius causants d'aquesta situació ha estat la confecció de la plantilla a l'estiu passat. El tècnic xilè ja va fer saber el seu malestar fins i tot de manera pública i aquest any serà molt diferent. La direcció esportiva de l'elenc d'Heliòpolis ja s'ha posat fil a l'agulla per intentar pujar el nivell del vestidor.

I serà primordial, sobretot, reforçar la parcel·la defensiva, on els bètics patiran pèrdues. Més enllà de fitxar diversos centrals, també necessiten trobar algú per al lateral esquerre. Juan Miranda no seguirà i Abner Vinicius sembla que tampoc.

L'escollit per al lateral esquerre

Així doncs, hauran d'arribar dues incorporacions per reforçar el flanc esquerrà de la defensa bètica. I el primer elegit és Romain Perraud, el fitxatge del qual ja està tancat i només falta la confirmació oficial per part dels clubs. Així ho ha anunciat, almenys, el prestigiós periodista esportiu Fabrizio Romano.

El futbolista francès de 26 anys pertany al Southampton de la Premier League, encara que aquest curs ha jugat cedit al Niça. La seva temporada a terres gal·les no ha estat especialment ressenyable i ni tan sols ha arribat a ser inamovible dels onzes de Francesco Farioli. De fet, l'equip del nord de França disposava d'una opció de compra que no executarà.

Per això, Romain Perraud retornarà a un Southampton on té contracte fins al 2025, però on no hi compten. Per això, segons la font anteriorment esmentada, els de St Mary's haurien acceptat vendre-li al Real Betis per 3 milions d'euros.

Romain Perraud va passar gran part de la seva etapa formativa precisament al Niça, amb qui va arribar al primer equip. Va estar un any cedit al Paris FC i el 2019 va marxar traspassat a l'Stade Brestois. Dos anys després, el Southampton va pagar 12 'quilos' per aconseguir els seus serveis.

En aquestes tres temporades amb The Saints ha disputat 60 partits, en què ha vist porta en 5 ocasions i ha repartit 3 assistències. Mai a la seva carrera ha vist una cartolina vermella, però, així i tot, és un futbolista que no titubeja quan ha d'anar al xoc. I, a més, com demostren els números, sol tenir molta presència ofensiva.