Jugadors del Barça celebrant un gol

Els dos futbolistes del Barça que l'afició veu com més transferibles

El 'Mundo Deportivo' va fer una enquesta per conèixer les impressions de l'afició culer

No és cap novetat que la plantilla del Barça es veurà àmpliament modificada aquest estiu. O, si més no, aquesta és la intenció de la direcció esportiva de l'entitat catalana, amb l'aprovació total del nou cos tècnic liderat per Hansi Flick. Hi ha diversos futbolistes de l'actual planter blaugrana que no han estat a l'altura del que se n'esperava.

Per això, ja va transcendir fa unes setmanes que al Barça només consideren quatre dels seus efectius com a transferibles. És a dir, que escoltaran ofertes per l'àmplia majoria dels jugadors; i depèn de les condicions de les propostes, les acceptaran o no.

En aquest ordre d'idees, el Mundo Deportivo ha volgut fer una enquesta a la seva web destinada als socis del Barça per conèixer les seves impressions. I la parròquia culer ha respost sense embuts.

Els dos assenyalats

D'entre totes les opcions, el futbolista que ha rebut més vots per ser venut en aquest mercat de fitxatges ha estat Ferran Torres, amb un 21,66%. El valencià fa uns quants mesos que està a la boca del llop i mai ha arribat de convèncer del tot l'aficionat blaugrana. Procedent del Manchester City, va arribar el gener del 2022 a Can Barça després del pagament de 55 milions realitzat per Joan Laporta.

En aquests dos anys i mig com a blaugrana, l'ex també del València ha disputat 113 duels, en què ha aconseguit anotar 25 gols i repartir 13 assistències. Però, més enllà dels números, Ferran Torres ha transmès més dubtes que alegries i l'afició del Barça ja ha arribat al límit amb ell. Té contracte fins al 2027, però ja hi ha diversos equips de la Premier League que han fet arribar-li el seu interès a fitxar-lo.

El segueix la pista al rànquing Frenkie de Jong, al qual el 15,33% dels participants a l'enquesta han considerat com el més adequat per abandonar el Barça. El neerlandès té contracte fins al 2026, però la seva irregularitat sobre el verd podria haver-lo posicionat a la rampa de sortida. Vesteix de blaugrana des del 2019, però en cap d'aquests cinc anys s'ha aconseguit establir com el futbolista diferencial que prometia ser.

La tercera posició de l'enquesta l'ocupen un conjunt de seguidors que no estan convençuts de quina seria la venda òptima. Un 14,66% ha escollit l'opció “NS/NC”.