Saül pot anar al Betis

Apareix un nou candidat de Primera per treure Saúl Ñíguez de l'Atlètic de Madrid

El migcampista il·licità busca nova destinació

És un dels jugadors més longeus de l'Atlètic de Madrid, amb 427 partits disputats, Saúl Ñíguez podria estar vivint les seves últimes setmanes com a matalasser. El migcampista il·licità sap de primera mà que no serà tingut en compte per Diego Simeone aquesta temporada. El seu agent, Jonathan Barnett, intenta trobar-lo acomodament dins de la Lliga Espanyola.

La idea de Saúl Ñíguez era seguir a l'Atlètic de Madrid, però una vegada ha tingut la conversa amb Simeone accepta sortir. Ara els seus agents negocien amb diversos equips, entre ells el Real Betis Balompié. L'equip verd-i-blanc, com confirma el periodista Manolo Nieto al programa Zona Esport de la televisió local sevillana, està interessat a Saúl.

Un oferiment per al Betis

" El Real Betis ha rebut l'oferiment dels agents de Saúl Ñíguez ", va comentar el periodista sevillà sobre l'il·licità. El Real Betis entén que el salari de Saül és elevat i s'ho hauria de rebaixar per poder arribar-hi. Un problema habitual en les negociacions pel centrecampista espanyol, que prefereix no sortir del país.

El Betis busca un recanvi per a Guido Rodríguez, que deixarà l'equip en cinc dies com a agent lliure. Per allà apareix el nom de Saúl, a qui apostarien per recuperar-lo com ja van fer amb Isco, l'MVP de la temporada per als verd-i-blancs.

El València CF és un altre dels equips amb qui ha conversat el seu agent, amb la sortida de Javi Guerra, Corona vol Saül. Només si surt el jugador del planter primer, l'equip che podria demanar el préstec de l'il·licità. Aràbia ha temptat el jugador i no és una opció que el convenci, tampoc la del Besiktas turc, que ha consultat per ell.

Simeone prioritza Lemar i Barrios

Per a Diego Pablo Simeone, tant Pablo Barrios com Thomas Lemar estan per davant a les seves eleccions. De migcampista defensiu ja no el posa, no el convenç, i Koke, De Paul i Llorente són intocables per a l'entrenador de l'Atlètic.

Saúl ha perdut aquella espurna que tenia, aquest gol i aquesta arribada. El que el va fer gran a l'Atlètic avui és molt lluny d'aquest futbolista. Es busca tancar el cicle d'un jugador històric a l'equip matalasser; s'insisteix que és la millor solució.

Saúl va disputar amb l'Atlètic aquesta temporada, amb l'absència de Thomas Lemar, un total de 49 partits, repartits en 2088 minuts. Va anotar dos gols, un de molt valuós per guanyar a Vila-real a la Lliga, mentre que un altre per tancar una golejada contra el Celtic a Champions League.

Esplai després de marrar el penal davant l'Inter

Hi va haver un moment de la temporada que va ser clau, el penal fallat davant l'Inter de Milà a la pròrroga. Saül es va esplaiar d'alguns dels xiulets al camp amb un missatge clar a les xarxes socials:

Sincerament, és difícil escriure alguna cosa en aquests moments, però igual que escric a les bones, cal fer-ho a les males ”, va dir. “ És un moment de merda per a mi en l'aspecte esportiu i en sóc conscient ”, es va sincerar al compte de X.

En què va poder ser el seu últim partit com a matalasser, a Sant Sebastià, Saúl va veure la primera cartolina vermella com a futbolista de l'Atlètic de Madrid.

Amb el retorn del francès Thomas Lemar, sap que perdrà minuts i el millor és sortir-ne. Té contracte amb els matalassers fins a l'any 2026 i una fitxa de més de set milions d'euros nets.