Jugadors del Mestalla celebrant un gol

El Saragossa vol pescar al València

Diversos equips de Segona pretenen aconseguir la cessió d'aquest futbolista che

Estiu atrafegat el que se li ve al davant a Juan Carlos Cordero i al seu equip directiu. Als despatxos de La Romareda saben que les seves decisions en aquest mercat de fitxatges seran transcendentals per a l'esdevenir del Reial Saragossa el proper curs 2024/25. El director esportiu, doncs, està per la tasca de confeccionar una plantilla prou competent que pugui batallar per l'anhelat ascens.

Per saber quines posicions o parcel·les reforçar, el primer és establir en quines hi ha més mancances. I Víctor Fernández, el tècnic, ja li ha transmès que necessita l'arribada d'un extrem sí o sí. I per a aquesta posició, el Reial Saragossa, igual que altres clubs de la Lliga Hypermotion, està sospirant pel valencianista Hugo González, segons COPE.

Excel·lent temporada d'Hugo González

Té 21 anys i en les aparicions amb el primer equip blanquinegre ja ha demostrat el seu enorme potencial. Rubén Baraja li ha concedit l'oportunitat de saltar al verd en 10 duels, 9 de LaLiga i 1 de Copa, i el jugador de la pedrera va aconseguir deixar empremta. De fet, va donar una assistència a un duel d'alta entitat; ni més ni menys que davant del Reial Madrid.

A més, també ha estat jugant amb el València Mestalla (23 duels), equip del qual ha acabat sent el màxim anotador amb 10 dianes. I la seva gran temporada ha portat els directius valencianistes a renovar-lo. El mes de gener passat, València i Hugo González van signar una prolongació contractual fins al 2027.

I és que a Mestalla hi tenen moltes esperances posades. És un extrem veloç i elèctric que ja s'ha mostrat moltes vegades diferencial. Però, perquè pugui ser determinant amb el primer equip, consideren que ha arribat el moment que marxi cedit a un equip de Segona Divisió.

I, davant d'aquesta tessitura, el Reial Saragossa s'augura com una destinació més que favorable per a la seva progressió. Allà necessiten de manera imperant un extrem, així que minuts, a priori, no li faltaran. A la pugna per aconseguir la seva cessió hi ha també altres equips com l'Elx, que ja va intentar aconseguir el préstec en el mercat hivernal passat.

Hugo González es va formar al futbol base del València, on va arribar amb 7 anys, i, de moment, no ha vestit cap altra samarreta. La seva progressió ha estat tan ressenyable que ara s'ha guanyat tenir diversos clubs grans de Segona darrere.