Víctor Fernández, entrenador Reial Saragossa

Una altra opció de fitxatge per al Reial Saragossa de cara a la temporada 2024/2025

Comença a sonar amb força l'arribada d'un centrecampista de Primera Divisió per reforçar l'equip aragonès

El que ha passat aquesta temporada a la Romareda no pot tornar a passar a la següent. Aquesta frase és la que encapçala el full de ruta que els directius del Reial Saragossa han marcat de cara al mercat estival de fitxatges. Per això ja estan començant a pensar en possibles reforços que puguin resoldre les mancances que ha mostrat l'equip aquest any.

Un dels principals punts a reforçar és el centre del camp. Marc Aguado i Toni Moya amb prou feines sumen 1 i 2 assistències respectivament i necessiten competència en el doble pivot. Així doncs, Víctor Fernández ha sol·licitat amb insistència incorporar un reforç per a aquesta demarcació i ja són diversos els noms que circulen pels despatxos del club.

I precisament un dels candidats preferits de la cúpula directiva és un futbolista que ja porten seguint uns mesos. Milita actualment a Primera Divisió i, per tant, té nivell suficient per triomfar a la Romareda. És Nuke Mfulu, de la UD Las Palmas.

Nuke Mfulu, el gran anhel del Saragossa

El centrecampista de la República Democràtica del Congo va arribar a l'equip canari el 2021 i, des de llavors, va esdevenir una peça clau per aconseguir el tan anhelat ascens a Primera Divisió. No obstant això, un cop assolida l'elit, el rol de Mfulu es va tornar més aviat secundari i amb prou feines està tenint protagonisme aquesta temporada.

Tot just ha jugat vuit partits al llarg de la temporada, 5 de LaLiga i 3 de la Copa del Rei. Va tenir l'oportunitat de marxar al mercat hivernal; no obstant això, va preferir quedar-se malgrat no comptar amb gaires minuts. Això sí, el seu contracte venç el 2025 i la UD Las Palmas intentarà donar-li sortida aquest mateix estiu per evitar que marxi gratis l'any següent.

Davant d'aquesta tessitura, el Reial Saragossa està a l'aguait i intentarà fitxar-lo un cop finalitzi aquest curs. A la Romareda són conscients que el congolès pot aportar molt a l'equip. El seu gran potencial és la intensitat i seguretat defensiva; va fort al tall i és un futbolista complicat de superar.

Habita amb més assiduïtat la posició de migcampista defensiu, amb un rol de contenció, però també l'hem vist disputar diversos minuts com a central. Amb tot, el Reial Saragossa no compta amb un futbolista d'aquest perfil i en una competició tan complexa i física com la Lliga Hypermotion seria una carta important.