Dembélé, jugador del PSG

L'intent d'Ousmane Dembélé per tornar al Barça

L'atacant francès se'n penedeix d'haver marxat de Barcelona i voldria tornar aquest mateix estiu al Camp Nou

L'estiu passat va ser un dels més moguts dels últims anys als despatxos del Camp Nou. Dentre tots els moviments que es van produir, que no van ser pocs, el que va provocar més saó va ser el d'Ousmane Dembélé. El francès va 'trair' el seu gran i probablement únic valedor, Xavi Hernández, i va acceptar anar-se'n al PSG advocant per una clàusula del seu contracte que els ho permetia.

Del pagament d'aquesta clàusula de 50 milions, la meitat van anar a parar a l'agent de Dembélé, i per això el Barça només va ingressar 25 'quilos' per la venda d'un dels seus grans actius. El gal es mostrava cansat de les constants crítiques que van sorgir al seu entorn i va decidir retornar al seu país natal. Evidentment, el gran salari que li van oferir va ser una gran carta per persuadir-lo.

Amb tot, Dembélé esperava tornar a sentir-se còmode sobre el verd i, per tant, recuperar la seva millor versió, la que va mostrar a Dortmund. Tot i això, no ha estat així. El francès no és feliç a París i li encantaria tornar al Barça.

Ousmane Dembélé Tonight Masterclass vs Rennes | 1080i HD

La insistència de Dembélé

Segons alguns informes, el futbolista francès havia sol·licitat fins a dues vegades en els últims mesos retornar a la Ciutat Comtal. Tal com informen aquestes fonts, el jove atacant s'hauria posat en contacte amb Joan Laporta al gener per primera vegada i fa només unes setmanes la segona.

La qüestió és que al Parc des Princes tampoc no ha aconseguit mostrar la seva millor versió. És cert que sí que és protagonista habitual en els esquemes de Luis Enrique. I, de fet, fins i tot compta amb un registre de 13 assistències a favor seu.

Tot i això, només ha anotat una diana  i això és mostra inequívoca que el francès no està desprenent del tot el seu millor nivell. Dembélé és un jugador amb molt de gol.

La gota que ha fet vessar el got

I és que, per a més inri, amb la marxa de Kylian Mbappé, el PSG està per la tasca de fitxar dos jugadors de primer nivell per a la línia ofensiva. Això, evidentment, llastraria encara més el protagonisme del bo d'Ousmane al PSG.

Però, malgrat la seva insistència, al Barça no pretenen donar-li una nova oportunitat. La seva actitud l'estiu passat no va agradar gens ni a la directiva ni al cos tècnic i no ho volen de tornada.