Gavi sent entrevistat per Barça TV

La clara decisió del Barça amb Gavi

El futbolista andalús està actualment lesionat

El Barça és un club que es caracteritza per poder donar les oportunitats als més joves on la major part dels cops no han pogut brillar com a estrelles del futbol. Tot i així, de tant en tant surt una jove promesa que està a l'alçada. Aquest és el cas de Gavi. Pablo Martín Paéz Gavira amb només dinou anys s'ha guanyat la titularitat d'un equip històric com el Barça però en greu crisi en àmbits econòmics i futbolístics.

A banda, Gavi ha donat l'aparició a la selecció espanyola absoluta amb un rendiment contundent amb una selecció de Luis De la Fuente que és cada cop més jove amb altres aparicions de joves. Però, per mala sort, el jugador andalús va haver de retirar-se lesionat el vint de novembre al partit entre la selecció espanyola contra Geòrgia amb una ruptura del lligament creuat interior del genoll dret i també una lesió associada al menisc extern.

En el moment de la lesió, al Barça no li va fer cap gràcia i va declarar que la selecció abusava dels serveis del mateix jugador i que havia de descansar i fet, que a poc a poc torna a aparèixer com un fantasma amb el cas de Pau Cubarsí. Igualment de tenir una lesió de llarga durada i de gravetat, Gavi ha mostrat ser un jugador excel·lent al mig del camp per aspecte tàctic, per la seva resistència i per passió pel club que ha fet despertar l'interès d'equips de més capacitat de recursos com és l'exemple del PSG de Lluís Enric, Chelsea o Manchester City de Josep Guardiola.

Gavi is on ANOTHER LEVEL! 🤯

La principal oferta

L'oferta que més destaca és de l'equip francès que busca desesperadament en fer-se als serveis del jugador de dinou anys. Evidentment, el PSG li pot faltar un jugador tan explosiu com és Gavi, i sobretot al mig del camp on es desenvolupa amb una facilitat, ho demostra com robar-li un dolç a un nen de quatre anys encara que li falta molta maduresa professional.

Però la insistència del PSG tampoc fa canviar la resposta del Barça que caracteritza Gavi com a "intransferible", que no acceptarà cap oferta pel jugador i que és una peça clau per al Barça del present i del futur projecte esportiu on també s'està desenvolupant tots els aspectes de l'individu tant de manera professional com personal.