Terrorista islamista a Alemanya

Els titulars dels mitjans woke per evitar parlar d'atemptat islamista a Alemanya

La premsa bonista subratlla el perfil de la víctima i evita identificar l'agressor

Ha tornat a passar. Res de nou. A la localitat de Mannheim, a la regió del Baden-Württemberg, a Alemanya, s'ha produït un atemptat islamista contra l'activista Michael Johannes Stürzenberger i contra un agent de policia . Segons ha informat la premsa local, la vida de l'activista no corre perill, però l'agent sí que està en una situació més greu.

Per a Vilaweb, hi ha hagut "alguns ferits en un atac amb ganivet al míting islamòfob a Alemanya". És a dir, la part important de la notícia és a la víctima, no a l'agressor. Els mateixos que sempre insisteixen que no cal donar informació sobre la nacionalitat dels delinqüents, sí que considerin oportú posar èmfasi en destacar les idees polítiques de l'agredit.

Per Rac1, "un home " fereix un activista crític amb l'islam i diverses persones més a Alemanya. És a dir, igual que Vilaweb, Rac1 considera important destacar que el ferit era crític amb l'islam i qualifica l'agressor com “ un home” . No gosen anomenar les coses pel seu nom, és a dir, terrorista a un terrorista.

Sí que s'ha pronunciat la diputada d'Aliança Catalana, Sílvia Orriols, que ha contestat a la publicació de Rac1 i els ha posat al seu lloc. "Es diu atemptat islamista, ja sé que us costa, però de tant en tant podríeu deixar l'activisme woke i fer periodisme".

El mateix amb el diari Ara, que completa el pòdium dels diaris wokes que no gosen dir les motivacions de l'agressor. Segons Ara, hi ha "diversos ferits a Alemanya en un atac amb ganivet contra un grup d'extrema dreta". Analitzem la frase. La traducció de "atac amb ganivet" és atac terrorista.

Hem citat només tres mitjans de comunicació catalans, Vilaweb, Rac1 i Ara, però en podríem haver citat molts més. És una pràctica habitual de la premsa woke amagar la realitat i transmetre un missatge bonista i incomplet per, diuen, no alimentar el rebuig cap als 'agressors'.

Missatges dels crítics: Catalunya diu prou

La xarxa social X s'ha omplert de missatges d'usuaris que diuen prou i que demanen als mitjans de comunicació que deuen el bonisme de banda i es posin a treballar de periodistes. La culpa no en té l'activista per ser, suposadament, islamòfob. La culpa la té l'agressor, el terrorista, que ha irromput amb la voluntat ferma d'acabar amb la seva vida.

Tweets de resposta a una notícia
Tweets de resposta a una notícia | Twitter, XCatalunya

Tots els missatges van a la mateixa línia. Els usuaris de la xarxa social X consideren que els mitjans de comunicació tradicionals, al servei dels partits polítics actuals, eviten anomenar " terrorista" un "terrorista". Afegeixen que això els fa còmplices i els exigeixen una rectificació.