Muntatge amb una imatge d'Eva Soriano del perfil d'Instagram. A la dreta una imatge amb el logotip de 3CAT

Així serà el nou programa d'Eva Soriano a TV3

Una divertida proposta per a l'estiu

Una de les grans novetats per a la graella d'estiu de TV3 és el programa d'entreteniment Atrapats, que conduirà Eva Soriano. A cada capítol dels 6 previstos, 10 famosos hauran de trobar la manera de sortir del cau de la col·leccionista de celebritats, sota la identitat de la qual s'amaga la mateixa Soriano.

Amb 34 anys, Eva Soriano és una de les humoristes i presentadores de la televisió pública catalana més famosa i estimada per l'audiència. Sens dubte, una de les còmiques emergents més rellevants de les darreres dècades, posseïdora d'un estil personal que l'allunya de certs convencionalismes i la fa més imprevisible i original. Una dona que diu el que pensa sense temor per les conseqüències, com quan en una entrevista per a El País, va deixar clar que: "Jo em beneficio tota l'estona del sistema perquè soc una barruda".

Posant a prova els famosos

Amb Atrapats, Eva Soriano jugarà amb els famosos a qui desafiarà amb estratègica picardia perquè els diversos personatges mediàtics que desfilin per aquest programa concurs trobin, o no, la manera de sortir de l'improvisat Escape Room. Algunes de les celebritats confirmades són la creadora de contingut Gemita, la periodista Laura Fa, l'actor Roger Coma i el cuiner Arnau París, entre d'altres.

La còmica i presentadora de Reus va triomfar als escenaris amb l'espectacle propi "El pecado de Eva", que es va dur a terme a Madrid l'any 2018. La seva llarga trajectòria inclou nombroses col·laboracions a diverses emissores de ràdio i cadenes de televisió, entre elles la Cadena Ser (La lengua moderna), Europa FM (Tómatelo menos en serio), La Sexta (El club de la comedia i Zapeando), La 1 (La noche D), La 2 (Este programa del que usted me habla), Antena 3 (Tu cara me suena) i Movistar Plus + (Showriano).

Atrapats segueix l'estela d'alguns formats de concurs semblants, com ara El cazador STARS de RTVE, en què quatre concursants famosos juguen en un equip per aconseguir premis que donaran a una entitat benèfica, responent preguntes de cultura general. Tot i això, el detonant és el concepte d'Escape Room, l'origen del qual es troba entre el Japó, Hongria i els EUA, mentre que les bases de programes de televisió inspirats en ells, s'originen als EUA. Els referents més habituals són els concursos televisius com Race to Escap e (2015) i The Great Escape (2016); al primer, cada equip escapista estava format per gent que no es coneixia abans, mentre que al segon es tractava d'escapar amb vida d'una reclusió.

Atrapats agafa prestats alguns elements d'aquests concursos d'Escape Room, però el porta cap al terreny del que és divertit i irònic. De la mà d'algú amb la capacitat còmica d'Eva Soriano, de ben segur que els famosos convidats gaudiran de l'experiència, mentre que els teleespectadors aconseguiran refrescar-se durant les nits caloroses de l'estiu català.