Silvia Orriols a l'Ajuntament de Ripoll

Sílvia Orriols deixa en evidència la CUP per la seva submissió davant de l'islamisme

Sílvia Orriols torna a parlar clar i treu les contradiccions del partit antisistema

A Barcelona i a la resta de capitals europees s'han organitzat manifestacions a favor del poble palestí - mentre callen o fins i tot justifiquen la barbàrie de Hamas - i per denunciar el que el wokisme considera "genocidi d'Israel". Tot oblidant que va ser Hamas qui va iniciar-ho tot amb un cruel atac contra població civil palestina. Demanen el cessament de relacions internacionals entre l'Estat espanyol i Israel, a més de trencar les transaccions comercials de les empreses i les investigacions entre universitats.

El públic present a les manifestacions és molt variat. Podem trobar una dona practicant de l'islam amb els cabells tapats o una dona, no practicant i segurament atea, amb els cabells a l'aire i, molt probablement, pèls a les aixelles. Precisament així s'ha explicat la Batllessa de Ripoll i diputada al Parlament, Sílvia Orriols, en un missatge publicat a la xarxa social X, que acumula milers de visualitzacions.

"Impressiona veure en una mateixa manifestació, dones que exhibeixen els pèls de les aixelles perquè "depilar-se és masclisme", i dones que es tapen el cap amb un parrac perquè els pèls femenins són pecaminosos. Heu perdut el nord, i aviat perdreu tota representació electoral, diu el tweet d'Orriols.

La veritat és que sorprèn que des de l'escenari del feminisme i dels valors occidentals es defensi una societat que no els compleix i sotmet la dona, obligant-los a tapar-se els cabells perquè les considera pecadores i que provoquen sexualment els homes.

Sorprèn reivindicar l'apoderament de la dona i el fet de trencar amb els cànons de bellesa tradicionals lluint pèls a les aixelles, però tenir una dona al costat amb un vel tapant-li el cap per amagar els cabells. 

Najat Driouech, diputada d'ERC al Parlament

Najat Driouech és diputada d'ERC al Parlament de Catalunya. De fet, en les últimes eleccions del 12 de maig que van acabar amb garrotada per als autonomistes, anava de número 4 a la demarcació de Barcelona, cosa que significa la clara intenció del partit de promocionar el seu nom i captar un tipus de votant. Només tenia al davant noms com Pere Aragonés, Laura Vilagrà i Josep Maria Jové. Per darrere, persones tan significatives dins del partit com Joan Ignasi Elena, Ester Capella, Tània Verge o Ruben Wagensberg.

Estem pendents de si finalment es produeix un pacte autonomista i d'esquerres o bé els catalans anem a una repetició electoral. Més aviat o més tard, veurem els enfrontaments dialèctics entre Sílvia Orriols i Najat Driouech, que haurà d'explicar com es pot defensar el feminisme i donar suport a règims que no el defensen.