Muntatge amb Silvia Orriols al centre de la imatge i un cercle amb la tuitera Carme de Gràcia a dalt a la dreta

La publicació d'una tuitaire que demostra que el boca-orella amb AC funciona

Un tuit en què es posaria en evidència la tendència alcista del partit de Sílvia Orriols

En previsió a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig, les maquinàries dels partits estan a la feina amb la clara intenció de poder arribar a potencials votants que els donin la seva confiança per governar Catalunya els propers 4 anys.

Una de les formacions que ha irromput amb molta força ha estat el partit independentista català, Aliança Catalana, liderat per Sílvia Orriols. AC s'ha fet un forat dins de l'independentisme tradicional que veu amenaçat a part del seu electorat seduïts pel programa convincent i trencador del partit d'Orriols .

La confessió de Carme de Gràcia que indicaria un ascens constant d'AC

Carme de Gràcia és una tuitaire molt activa que no amaga el seu esperit crític amb les polítiques que estan duent a terme tant el govern català com l'espanyol en els darrers temps. De Gràcia compta amb més de 9.000 seguidors a la xarxa social X i ha estat notària la seva última revelació .

Carme de Gràcia va publicar un tuit en què afirma que dues senyores d'uns 80 anys estaven parlant entre elles que votarien Aliança Catalana en les properes eleccions autonòmiques . Una prova que per a molts corrobora el fet que el fulgurant ascens del partit d'Orriols setmana rere setmana també funciona gràcies al boca a boca entre la població. Les xarxes socials no arriben tant a persones de 70-80 anys de manera que el partit considera clau que el seu missatge també hi arribi a través de fórmules més tradicionals.

En el seu missatge, la famosa tuitaire assegura que els dos potencials votants d'Aliança Catalana ho eren, anteriorment, d'ERC, cosa que augura un transvasament de vots molt alt de partits com Junts per Catalunya i ERC feia la formació d'Orriols .

Un discurs que va fent-se un forat 

Aliança Catalana va donar la sorpresa en guanyar a les eleccions municipals del 2023 a la població gironina de Ripoll. Des d'aleshores, el partit de Sílvia Orriols no ha fet res més que créixer gràcies a arrossegar molts votants descontents dels partits tradicionals independentistes que no han estat capaços d'afrontar amb fermesa els reptes que té Catalunya davant seu.

Orriols ha portat un discurs frontal contra la cultura islamista que atenta contra les llibertats, els drets i la democràcia. En aquest sentit, Orriols va reconèixer en una entrevista recent que: “L'entrada massiva de migrants musulmans és un error que podem pagar molt car, perquè bàsicament els musulmans no reconeixen les democràcies europees ni les nostres lleis civils” .

La líder d'Aliança Catalana ha estat l'única que ha parlat alt i clar sobre com ha de ser la Catalunya del futur davant de la inoperància que han mostrat els diferents governs, suposadament, anomenats independentistes i que Orriols amb el seu discurs i convicció ha anat calant entre l'electorat que ha demostrat que el boca-orella ha estat, altament, efectiu davant la censura que ha patit el partit per part dels diferents mitjans de comunicació.