Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A la dreta una imatge amb un home content

El producte de Bonpreu a 80 cèntims la unitat que triomfa a les xarxes

Una promoció que molts agrairan

Amb múltiples ofertes de les cadenes de supermercats per tal d'acontentar els seus clients, no totes les promocions interessants sorgeixen d'aliments, també apareixen ofertes de productes tan necessaris com útils.

En una d'aquestes promocions alternatives, la cadena catalana de supermercats de Bonpreu i Esclat, ofereix uns guants per rentar plats a un preu irrisori: guants de làtex reforçats a un preu el paquet de 2 unitats a 1,60€ (0,80€ € per article). Gràcies a les xarxes socials, i concretament al tuit de l'usuari David Romà, a X (Twitter) s'ha pogut comprovar l'estat de la situació d'aquests guants. Mitjançant la seva publicació ha compartit la seva frustració per no trobar guants adequats a la mida de les seves mans, mentre aprofita per queixar-se perquè sembla que no hi ha guants disponibles per a homes. La resposta ha arribat a través de l'usuari Jep, que ha compartit la promoció de Bonpreu i la seva diversitat de talles.

Els avantatges de fer servir guants de làtex

Els guants de làtex són una mesura de protecció, fabricada amb cautxú natural, que tenen com a objectiu actuar com a barrera contra diversos gèrmens, o substàncies que poden ser perjudicials per a la nostra salut. A més, permeten una millor subjecció dels materials. Es caracteritzen per ser molt elàstics, actuen com una protecció altament efectiva davant de substàncies perilloses, permeten un fàcil ús i col·locació, s'ajusten de forma senzilla i són suaus al tacte.

Aquests guants tenen la característica d'oferir una facilitat més gran en els gestos del treball a desenvolupar, d'aquesta manera, permet obtenir comoditat del suport tèxtil i una bona resistència a l'esquinçament. Per això, l'ús d'aquests equips de protecció individual es podria utilitzar en feines que tinguin a veure amb la manipulació de productes congelats, indústria o neteja, entre d'altres.

La seva funcionalitat i comoditat els fan realment vàlids, permetent que es facin servir en moltes activitats sense generar problemes de mobilitat a les mans. No obstant això, abans d'adquirir-los, convé recordar que hom ha d'assegurar-se que no sigui al·lèrgic al làtex, per evitar problemes de salut com granellades o envermelliment.

Des del portal Làtex Espanya comparteixen un parell de consells per a la conservació dels guants: cal guardar-los en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum directa del sol, ja que la calor i la radiació UV poden degradar el material de làtex i reduir la seva elasticitat i resistència; és important assegurar-se que els guants no estiguin en contacte amb químics com alcohol, olis, o locions, els quals poden deteriorar el làtex ràpidament.