Muntatge amb una escena de la sèrie “Com si fos ahir”. A la dreta una imatge amb un noi preocupat

Per què no hi ha capítol de 'Com si fos ahir' el dilluns 10 de juny?

Lleu modificació a la graella de TV3 per dilluns que ve

Els incondicionals de TV3 esperen diàriament l'horari de sobretaula per seguir l'esdevenir dels nombrosos personatges que protagonitzen Com si fos ahir, la sèrie amb què la televisió pública catalana està recollint grans xifres d'audiència.

Els fans de la sèrie estan una mica decebuts perquè la cadena ha anunciat que el proper dilluns 10 de juny no s'emetrà el capítol que correspondria a aquell dia. El cas és que els teleespectadors de TV3 han de saber que a la franja habitual de la sèrie, el dilluns 10 no trobaran ni l'Eva, la Gemma, en Miquel, la Sílvia, la Marta, l'Andreu, en Jordi, en Quim, ni cap dels personatges que comparteixen les seves il·lusions i angoixes, les seves passions i temors. El motiu no és cap altre que en aquest horari, a partir de les 16h, TV3 s'ha reservat l'emissió d'un programa especial titulat E24 – El nou Parlament.

Programa sobre la constitució del Parlament

Es tracta d'un programa dedicat a la constitució del Parlament de la quinzena legislatura. En aquesta primera sessió, es viurà l'elecció de la taula del Parlament: presidència, vicepresidències i secretàries, que permet captar les primeres aliances i abans que se celebri el primer ple d'investidura, previst, com a màxim, per al 25 de juny. Un programa presentat per Toni Cruanyes amb anàlisi de Jordi Pons, cap de la secció de Política, i Anna Poch, corresponsal parlamentària.

El famós presentador de 49 anys, Toni Cruanyes ha estat elegit per dur a terme l'espai. Cruanyes és editor i presentador del Telenotícies Vespre de TV3 -aquest any celebrarà deu anys al càrrec-. Llicenciat en Ciències Polítiques i Periodisme (UAB), ha estat corresponsal a Londres i París i enviat especial a Washington, l'Havana, Buenos Aires i Brussel·les, entre altres ciutats. Va treballar al World Service de la BBC (1999-2003) i a la ràdio de Nacions Unides a Nova York (2004). Ha publicat els assaigs de política internacional i catalana Un dels nostres (2019), Un antídot contra l'extrema dreta (Premi Joan Fuster d'Assaig 2012), De Tony Blair a Zapatero. Una autòpsia de l'esquerra europea (2010) i El llarg adéu de Pinochet (2004). Va ser director adjunt del diari Avui (2007-2009), cap d'Internacional de TV3 i col·labora a El Suplement de Catalunya Ràdio.

Cruanyes porta molt bé el fet de ser una de les cares més conegudes de TV3: “Amb mi tothom és molt amable. Però sí que és força continu que et facin comentaris. Però la majoria són polzes amunt i dient “molt bé, ens agrades molt, ho fas molt bé” o coses així. Aquest impacte com a familiar, jo m'ho prenc com que ho estem fent bé. Finalment, no deixes d'entrar a casa de la gent en una hora de certa intimitat, t'obren la porta i et deixen passar”.

L'actualitat política del país condiciona la programació estable de la cadena, però els teleespectadors de Com si fos ahir poden estar tranquils, perquè a partir de dimarts 11, podran continuar gaudint del capítol diari de la seva sèrie preferida.