Muntatge amb una imatge de Bad Gyal a l'esquerra i Mushkaa a la dreta. Totes dues actuant en un concert

[VÍDEO]: Mushkaa i Bad Gyal publiquen la seva primera cançó conjunta: 'SexeSexy'

Les germanes Farelo estrenen el tema combinant català i castellà a ritme de música urbana

Les germanes Irma i Alba Farelo, Mushkaa i Bad Gyal, van publicar aquest dijous a la nit la seva esperada cançó conjunta 'SexeSexy'. Un tema cantat en català i castellà a ritme de música urbana, que ja es va anunciar el 13 de març passat i acompanyat d'un videoclip. Mushkaa i Bad Gyal treuen la cançó en un bon moment de la seva trajectòria musical.

Mushkaa ha publicat aquest any 'Sexy Sensible', va rebre dos guardons als Enderrock i forma part de la programació de molts dels festivals del país. Mentrestant, Bad Gyal està immersa en la gira de presentació del seu disc 'La joia', que també va sortir a principis d'any i va omplir el Palau Sant Jordi quan va presentar l'àlbum a la capital catalana. Les dues cantants van fer l'anunci de la cançó el 13 de març passat a través de la xarxa social Tik Tok , en què van penjar un vídeo on se les veia interpretant part del tema.

Mushkaa, Bad Gyal - SexeSexy (Videoclip)

El vídeo va ser retirat de la plataforma digital pel llenguatge explícit de la lletra, però no abans que els seguidors de les artistes se n'haguessin fet ressò en aquesta i en altres xarxes socials. La mateixa Mushkaa va difondre la restricció al compte de la xarxa X, on va afirmar que l'han retirat per "repartir massa 'swag'", veu anglesa per a la paraula 'estil'. El nou single suposa un "pont perfectament orgànic" entre les dues artistes germanes i els seus respectius universos amb un tema produït per Bexnil, amb tocs d'afrobeat i ancorat en un lleuger ritme de reaggeton.

El videoclip, realitzat per Artasans, serveix per tornar tant Bad Gyal com Mushkaa als seus orígens a Vilassar de Mar i reflecteix la relació entre totes dues. Envoltades d'amics, festa i platja, les dues artistes exploren una faceta més sensual cantant les seves parelles respectives. Amb vista a aquesta primavera, Bad Gyal té previstos diversos concerts a l'Estat ia l'estranger en una gira de 'La Joia' que s'iniciarà a Madrid i València i que la portarà a grans capitals com Londres, París, Nova York , Chicago , Los Angeles o Amsterdam, entre altres.