Un magribí llança una pedra a un vigilant de seguretat

[VÍDEO]: Un magribí a cops de roc contra un vigilant de seguretat a Maçanet

El treballador l'havia ajudat prèviament però l'agressor l'hi va "pagar" llançant-li pedres

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un jove magribí que va agredir a cops de roc al vigilant de seguretat de l'estació de Maçanet de la Selva (Selva). Tot això es va iniciar a dos quarts de nou del matí de dimecres passat 3 d'abril, quan el sospitós es va quedar adormit al tren i el vigilant el va despertar per advertir-lo que estava a l'última parada i que havia de baixar del comboi.

En aquell moment el presumpte autor dels fets es va enfadar i va amenaçar el membre de seguretat amb el cinturó primer i amb pedres després. En un vídeo penjat a la xarxa social X, es veu com el jove llança almenys tres pedres contra el vigilant que aconsegueix esquivar-les.

Però una de les pedres impacta contra el vidre de l'entrada de l'oficina i el trenca, a més de passar molt a prop del treballador. Arran dels fets, es va avisar els Mossos que van arribar al cap de poca estona i això va motivar que el sospitós intentés escapar, mentre els amenaçava.

Ingressat a l'Hospital. Més despesa per als contribuents

A la fugida, el jove va caure per un barranc d'uns tres metres i va quedar ferit. Va ser llavors quan es va avisar els Bombers que el van poder treure amb una corda i els serveis d'emergència el van traslladar a l'hospital Santa Caterina de Salt. Els agents van denunciar penalment el noi per danys, lesions lleus, amenaces i desobediència als agents de l'autoritat. Tot i això no va ser detingut i segueix al carrer.