Muntatge amb Najat Driouech al centre de la imatge, unes mans aplaudint a dalt a l'esquerra i Lluís Areny en un cercle a dalt a la dreta

Lluís Areny, candidat d'AC per Barcelona, deixa en evidència Najat Driouech

Lluís Areny parla clar després del discurs de la diputada d´ERC

Els partits polítics escalfen motors de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya que es duran a terme el proper 12 de maig. Amb la campanya electoral en marxa des de divendres passat, els partits estan intensificant les seves aparicions per intentar convèncer els electors de la importància del seu programa electoral.

Després de 3 anys de govern d´ERC, on la ciutadania ha quedat molt desencantada per la tàctica d´acatament de totes les propostes que arribessin des de Madrid, unit a la incapacitat per liderar un projecte que trenqui amb el processisme als partits del 155, pot tenir un alt cost per al partit que ha estat al govern i al seu líder Pere Aragonés.

La immigració i la independència, temes transcendents al debat electoral

Una de les polítiques que ha portat al col·lapse dels recursos i serveis de Catalunya ha estat, sens dubte, el fort ascens d'entrada d'immigrants, la majoria marroquins, que han portat a la paràlisi dels serveis bàsics de Catalunya.

Fent una radiografia de l'evolució de la població catalana, s'apunta a un increment de 2 milions d'habitants de la població a Catalunya des del 1987, i és tota per la forta immigració que s'ha patit, mantenint els mateixos recursos que fa 37 anys . Les polítiques d'ajuts als immigrants nouvinguts han encès les alarmes a molts votants que veuen com la integració dels nouvinguts no es produeix. 

Amb aquesta intenció de canviar el rumb de Catalunya ha nascut Aliança Catalana, el partit de Sílvia Orriols creu que és el moment de tallar d'arrel l'alt flux d'immigració i prioritzar la població autòctona, que s'ha deixat abandonada, tot això sota el paraigua d´un estat propi.

Lluís Areny posa en evidència Najat Driouech

El cap de llista d'Aliança Catalana a la circumscripció de Barcelona, Lluís Arenys, ha manifestat que és paradoxal el fet que la parlamentària per ERC, Najat Driouech, faci un discurs a favor dels drets i les llibertats dels catalans amb el fet de portar posat un hijab .

L'actual secretària de Drets Socials, Ciutadania i Habitatge de la Generalitat de Catalunya és diputada de la dotzena legislatura del Parlament de Catalunya, esdevenint la primera dona diputada musulmana de la història de Catalunya.

Driouech ha estat una ferma defensora de portar posat el vel islàmic, que no és més que la demostració d'una cultura masclista i patriarcal que tracta la dona com una ciutadana de segona, concedint tots els drets a la població masculina. Driouech va arribar a afirmar que: ''tinc el dret a la diferència, exactament igual que si una companya decideix anar vestida de rosa'' .

Una diferència cultural, que a la pràctica ia nivell de drets representa un fort greuge per a les llibertats de la població femenina que a occident ha lluitat i combatut el masclisme des de fa molt de temps.