Foto de l'Abadia de Montserrat, un dels llocs més icònics i emblemàtics de Catalunya

Emotiu vídeo de campanya d'Aliança Catalana: Ja s'ha fet viral

La nova formació de Sílvia Orriols popularitza un vídeo amb l'eslògan #SalvemCatalunya

Sílvia Orriols segueix empetitint tots els llocs pels quals està fent la seva campanya electoral de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig. La líder d'Aliança Catalana apunta a irrompre per primera vegada a l'hemicicle català.

En el seu darrer acte de campanya a l'Antic Hospital de Reus, Sílvia Orriols va desplegar una bateria de mesures destinades a millorar la qualitat de vida dels ciutadans catalans, així com també va reivindicar la necessitat de fer un gir radical en polítiques com el sector primari, la inseguretat als carrers, així com la de proclamar un estat català independent.

#SalvemCatalunya es fa viral a les xarxes socials

El nou eslògan de l'actual alcaldessa de Ripoll està sent trencador, ja que ja ha tingut més de 34.000 visualitzacions des que aquest dissabte al migdia es fes públic. Al vídeo de poc més de 2 minuts de durada, el lema #SalvemCatalunya reivindica la necessitat d'un canvi al govern de la Generalitat. El vídeo fa un recorregut pels principals escenaris del territori català recordant els problemes que pateix la ciutadania i els reptes a què s'enfronta.

Un canvi que d'una vegada per totes pugui afrontar els problemes reals de la ciutadania catalana. Posant el focus en la inseguretat que ha generat una immigració sense control els darrers anys, la davallada de l'ús del català com a llengua vehicular al territori, així com la desprotecció per part dels diferents governs . Amb tot això el missatge és ben clar i en què Aliança Catalana fa una crida al fet que la solució és a les nostres mans.

Donar un vot de confiança al partit de Sílvia Orriols significaria fer un gir radical a moltes de les polítiques de submissió que s'han dut a terme les últimes dècades, on els drets dels catalans han anat en decaiguda i on els diferents governs anomenats independentistes no han sabut solucionar.

Ascens a les enquestes i possible clau del futur govern

Totes les enquestes pronostiquen la irrupció d'Aliança Catalana, quatre anys després de la fundació, al Parlament de Catalunya. La tendència alcista de les últimes setmanes s'ha consumat en unes últimes enquestes que ja passarien a donar-li fins a 4 escons a la formació de Sílvia Orriols .

Davant els ajustats resultats que es pronostiquen entre el PSC, ERC i Junts, la batalla per fer un govern independentista o delegat de Madrid està, completament, obert. Amb la gairebé segura desaparició de Ciutadans i l'absorció de vots d'un PP que no ha descartat el seu suport a Salvador Illa, els escons d'AC poden ser vitals per decantar la balança.

Això sempre que els partits 'processistes' aixequin el cordó sanitari que van anunciar a la precampanya electoral que exercirien sobre la nova formació independentista. Per als partits tradicionals, que s'han anat repartint el poder els darrers anys, veuen com una amenaça seriosa l'aparició d'AC que els pot treure bona part del gruix del seu electorat.

Un programa que s'ha fer viral a xarxes socials

I és que la proposta trencadora d'Aliança Catalana ha sorprès molts, sent molt clara en la idea de protegir els drets dels catalans que han vist com els darrers anys se'ls han retallat part dels seus drets.

La formació de Sílvia Orriols xoca frontalment amb la manca d'integració de part de la immigració magribina, que mantenen com a tradició el fet que les dones portin el vel en una cultura masclista, patriarcal i que atenta contra els drets humans . Orriols també ha estat clara en la proclamació d'un estat propi, amb exèrcit propi, i tot passant per una altra DUI que porti a la desconnexió definitiva de l'estat espanyol.