Muntatge amb una imatge d'un gos pagès. A l'esquerra, una imatge amb una galeta del Reial Madrid

El gos selectiu que no vol menjar galetes del Reial Madrid

L'antimadridisme caní

El Reial Madrid viu una gran temporada. I ho està fent a través de les dues grans seccions del club: futbol i bàsquet; és favorit per guanyar la màxima competició europea dels dos esports. La secció de futbol ha guanyat la Lliga amb una gran autoritat i en uns dies pot certificar una nova Champions per a les seves vitrines.

Tot i això, el club blanc segueix acumulant una gran quantitat de detractors, començant lògicament per la parròquia culer, i integrants d'equips perjudicats per actuacions arbitrals com el Bayern de Munic. La quantitat dels que no combreguen precisament amb el madridisme va fins i tot més enllà de l'espècie humana, ja que pel que es percep d'un vídeo viral, a alguns gossos tampoc no els genera gaire simpatia tot el que envolta el Reial Madrid i el seu escut.

A través del perfil d'X (Twitter) de Torren, compte humorístic l'autor del qual aclareix que "tot el que es diu en aquest compte és humor, estem pels riures", s'ha publicat un explícit vídeo a través del qual es pot comprovar l'animadversió canina cap al Reial Madrid, tant o més que la del mateix propietari del gos.

A hores d'ara, tots sabem de la devoció pel menjar de la majoria de gossos i les seves ànsies per ingerir productes de tota mena. Per sort, aquí estem els humans per restringir aquesta gana, per tal de trobar cert equilibri en la dieta de les nostres mascotes canines. Tampoc no és gens sorprenent l'interès dels nostres grans amics per a la brioixeria i els dolços. Tot i això, en el vídeo en qüestió es pot comprovar que no totes les galetes sobre la Lliga de Tosta Rica són acceptades pel gos protagonista, especialment si contenen connotacions madridistes.

Durant aquests dies de desastre blaugrana amb la finalització d'una temporada per al primer equip de futbol masculí, que és un veritable esperpent, detalls com el d'aquest simpàtic exemplar caní, aconsegueix treure algun somriure als culers. Sí, fins aquí ha arribat la necessitat de rebre alguna alegria que trastoqui l'hegemonia blanca.

Lluitant per una major visibilitat dels gossos a l'esport

La relació entre els gossos i el futbol s'està començant a normalitzar. No en va, el mateix Girona, veritable club revelació d'aquesta temporada, té com a patrocinador Gosbi, marca el lema del qual és: “Volem tornar als gossos i gats tot el que ens han donat”. Gosbi aposta fermament per la qualitat del producte, amb l'objectiu d'oferir solucions a les famílies per poder viure una vida més natural, sana i feliç juntament amb els animals de casa". Gosbi i el Girona estan duent a terme una estratègia de comunicació a través de les diferents seccions del club: primer equip masculí, primer equip femení, futbol base, Genuine i Veterans. Mitjançant cadascuna d'aquestes seccions, van transmetent un seguit de valors que estan englobats en l'objectiu de normalitzat i divulgar el respecte integral que mereix el món animal.

Gosbi proclama més respecte pels animals. Per això, han augmentat la visibilitat a través d'accions i activacions publicitàries amb el club gironí. Una visibilitat que, estan convençuts, ajuda a la normalització dels peluts dins de la societat. Potser, el Reial Madrid hauria de fer una estratègia similar perquè gossos com el protagonista del vídeo, mostrin més empatia cap a ells i les galetes amb el seu escut.