Muntatge amb una imatge d'albercocs. A la dreta una dona mostrant indignació

[FOTO]: Una clienta esclata pels albercocs d'Ametller Origen

Indignació pel mal estat de la fruita

Les xarxes socials i el seu gran impacte immediat serveixen per recomanar tota mena de productes, però també per denunciar algunes adquisicions concretes.

En aquest segon tram, hi ha la usuària @Martadoes, que ha aprofitat el seu perfil d'X (Twitter) per denunciar l'estat d'uns albercocs comprats en un establiment de la cadena Ametller Origen. Sota el text: "@AmetllerOrigen hola, aquests albercocs són comprats fa 2 hores. No em sembla normal... ", ha publicat una fotografia on es poden observar diversos d'aquests albercocs oberts, en un evident mal estat.

Una imatge d'albercocs en mal estat
Albercocs en mal estat, procedents d'Ametller Origen | @Martadoes

D'acord amb aquesta publicació, una altra usuària l'anima a tornar el producte...

I ella confirma que en això està...

Ametller Origen és un dels establiments amb més tendència per a compres de fruites i verdures. Un model que integra la producció agrícola, l'elaboració i la comercialització sota un mateix objectiu: contribuir de manera determinant a millorar l'alimentació i la salut de les persones. Són col·laboradors de l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària) i del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per impulsar el segell d'agricultura sostenible.

Una fruita amb molts beneficis per a la salut

Els albercocs són un producte habitual a Ametller Origen, encara que com s'ha pogut comprovar mitjançant la imatge d'aquesta publicació, de vegades no es troben en les millors condicions per al consum. L'albercoc és un aliat en la prevenció de trombes, controla la hipertensió, millora el tracte intestinal gràcies al seu alt contingut en fibra i combat la retenció de líquids. Té molta vitamina A, nutrient essencial per a la vista, el cabell, la pell, els ossos i el sistema immunitari

Tal com assenyalen des del portal Frutality: "els albercocs compten amb un alt valor nutritiu, per la qual cosa calmaran la teva gana de mig matí i et donaran aquesta energia que necessites per aguantar fins a l'hora del menjar. I si decideixes prendre'ls per postres t'ajudaran a sentir-te molt millor, ja que són grans aliats en casos de digestions lentes o pesades”.

Segons apunta Luis Hidalgo Abenza, degà del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Regió de Múrcia (Codinmur), “l'albercoc és una bona font de seleni, que estimula la funció immunitària, a més de tenir un efecte antioxidant. Té unes 35 i 40 calories segons la varietat d'aquesta fruita que prenguem”.

Grans beneficis, sabor deliciós i molt refrescant, ideal per combatre la calor estiuenca. Això sí, també cal un bon control previ perquè el nostre consum no quedi frustrat per endavant i ens veiem obligats a haver de tornar el producte a l'establiment de procedència.