Imatge exterior d´un establiment d´Aldi

A quines zones de Catalunya obrirà Aldi un supermercat aquesta 2024?

ALDI obre a L’Hospitalet de Llobregat la primera de les 10 botigues previstes aquest any a Catalunya

ALDI obrirà la nova botiga a l'Hospitalet de Llobregat el proper 15 de maig. Es tracta de la primera de les 10 obertures que la companyia preveu inaugurar a Catalunya aquest 2024. Aquestes inauguracions reafirmen el compromís d'ALDI per continuar creixent a la comunitat autònoma, una regió estratègica per a la companyia.

El nou supermercat ALDI a l'Hospitalet estarà ubicat al carrer d'Enginyer Moncunill, 51, i comptarà amb prop de 1.100 m2 de sala de vendes i un equip d'uns 13 treballadors i treballadores. A la nova botiga, ALDI oferirà als veïns i veïnes de l'Hospitalet de Llobregat un ampli assortiment de productes de qualitat , principalment de marca pròpia i d'origen nacional, centrat en productes essencials a la cistella de la compra i al preu més baix possible.

ALDI treballa per apropar a les llars catalanes la seva opció de compra basada en el descompte i preus baixos. Amb aquest objectiu al cap, la companyia ha inaugurat fins a 21 supermercats a la comunitat en els últims tres anys, i seguirà el seu ritme d'expansió al llarg del 2024. Aquest 2024 s'esperen 10 obertures a les províncies de Girona (1), Barcelona (8) i Lleida (1).

ALDI consolida el seu pla d'expansió per apropar el model a les famílies espanyoles

ALDI continua donant impuls a la seva presència a Espanya. Aquest mes de maig la companyia també arribarà al nord de Tenerife, amb la seva primera obertura al municipi de Los Realejos. A finals de mes es preveu una altra nova inauguració al sud del país. Aquestes obertures se sumen a la recent arribada de la companyia a Nerja (Màlaga), amb què va arribar a les 100 botigues a Andalusia, ia l'obertura d'un nou supermercat a Arganda del Rey (Madrid), el 10 d'abril passat.

Gràcies a aquest ambiciós pla d'expansió, la cadena de supermercats arriba cada cop a més llars espanyoles. Avui dia, ja són més de 7 milions de clients els que trien comprar a ALDI, un 33% més que fa tres anys. La companyia ofereix a aquests clients una compra senzilla, còmoda, de qualitat i al millor preu possible. De fet, els clients que van comprar a ALDI durant els darrers sis mesos del 2023 podrien haver estalviat de mitjana 139,84 euros, en comparació a la cistella mitjana, segons dades de la consultora Kantar Worldpanel.