Muntatge amb Elena Furiase i Lidl

El xampú preferit d'Elena Furiase és a Lidl: cabell hidratat i brillant

Lidl ha llançat grans novetats a la secció de cosmètica i destaca un xampú amb un format molt especial

Lidl va sorprendre ja fa uns dies amb el llançament de més de 20 productes de cosmètica de la mà de la seva ambaixadora: Elena Furiase. La cadena alemanya té com a objectiu convertir la seva marca blanca, Cien, en una referència al nostre país. I la veritat és que, a poc a poc, ho està aconseguint.

El nou xampú de Lidl que utilitza Elena Furiase

Abans de revelar quins nous productes podem trobar a Lidl, cal dir que la majoria estan pensats per a la cura capil·lar. Així, un dels que més destaquen és el xampú micel·lar (1,99€) enriquit amb provitamina B5. Aquest neteja en profunditat i elimina les impureses en cabells grassos.

Diversos productes per als cabells de Lidl
Lidl ha presentat fins a 20 nous productes | Lidl

Un altre que no té res a envejar-lo és el xampú sòlid amb aroma de coco (3,49€), disponible en un envàs sense plàstic i formulat amb ingredients naturals. Finalment, també es pot trobar a la venda la màscara de reparació total (1,99€) amb provitamina B5 i keratina, que només requereix 3 minuts dactuació.

El xampú de coco, un producte molt especial

Tot i que els 3 productes són nous, el que més crida l'atenció és el xampú en sòlid amb aroma de coco. El més bo d'aquest format de xampú és que no porta envasos. És a dir, ens ajuda a reduir el plàstic al nostre dia a dia. A més, normalment no irriten i són aptes per a tota la família, fins i tot per a les embarassades.

Elena Furiase amb les novetats en cosmètics de Lidl
Elena Furiase és l'ambaixadora oficial de Lidl | Lidl

Aquest xampú de coco de Lidl deixa una bona aroma als cabells, el deixa molt hidratat i brillant. I el seu punt fort és per a les persones que tenen el cabell gras, ja que és cert que aquest tipus de productes solen ressecar els cabells. En definitiva, si el teu cabell és greixós, agrairàs fer-lo servir per estendre els dies de rentat durant més temps.

Altres novetats de Lidl

Lidl no només té novetats quant a xampús, ja que també ha presentat un exfoliant amb sal del mar mort (3,89€), una loció corporal amb urea 10% (1,89€). A més, a les botigues hi trobarem un netejador facial escumós amb oli (3,59€), un sèrum d'àcid hialurònic (5,79€) i una crema facial Hydra Intense (3,99€). Finalment, altres novetats a destacar són un fluid facial antiarrugues i antioxidants FPS 50+ (5,29€) i un Spray solar bifàsic transparent FPS 50+ (4,99€).

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.