Muntatge amb el logotip de Mercadona i diverses taronges

La fruita de temporada i baixa en calories que pots trobar a Mercadona

Mercadona té la fruita perfecta per refrescar-nos i mantenir-nos hidratats ara que vénen les altes temperatures

Quan arriba el bon temps, el que menys ve de gust és menjar menjars calents. Si a més a això li sumem que normalment el que volem és tenir cura de la nostra alimentació, sens dubte una bona opció és optar per la fruita. Tot i això, no tota la fruita és igual, i sempre és millor apostar per la de temporada, perquè acostuma a ser més saborosa i barata.

I la veritat és que a Mercadona tenim al nostre abast moltíssima fruita, des de les més exòtiques fins a les més comunes i de temporada: síndria, meló, préssec, etc. En aquesta època de l'any, molts opten per aquesta darrera fruita per mantenir la línia.

El préssec de Mercadona, la fruita de temporada ideal

El préssec que trobem a Mercadona es caracteritza pel seu color ataronjat, ja que és una fruita molt saborosa i refrescant. És baixa en calories, ja que de mitjana té al voltant de 60 calories. És a dir, resulta perfecta per menjar-la a mig matí o com a snack. El préssec té un gran contingut en aigua, per la qual cosa no només ajuda a mantenir-nos hidratats, sinó que ens dóna una sensació de sacietat que fa que mengem menys.

préssecs amb bol de color taronja i blau
El préssec de Mercadona és perfecte per a aquest estiu | @_Alicja_

També és ric en fibra, per la qual cosa és perfecte per prevenir el restrenyiment. Finalment, també en destaca el contingut en vitamines i minerals essencials, com la vitamina C, vitamina A, potassi i antioxidants. En definitiva, si a tot això li sumes que és una fruita que sol agradar a tothom, no hi ha motius per no anar-hi com més aviat millor.

Diferents idees per incorporar préssec a la teva dieta

L'ideal és menjar sempre la peça de préssec directament, però com que això pot resultar força avorrit, també podem innovar una mica i menjar-ho d'altres maneres:

  • En amanides, podem afegir el préssec a les amanides i així li donarà un toc dolç i deliciós.
  • Smoothies , podem afegir-los a les nostres begudes casolanes i, així, ajudarem el nostre cos a mantenir-se sa.
  • Postres, podem afegir el préssec als iogurts o bé també podem fer uns sorbets de préssec casolans.
  • En acompanyament d'altres menjars, es pot fer servir per acompanyar carns magres, ja que afegeix un sabor diferent i poques calories.