Quan arriba el bon temps, el que menys ve de gust és menjar menjars calents. Si a més a això li sumem que normalment el que volem és tenir cura de la nostra alimentació, sens dubte una bona opció és optar per la fruita. Tot i això, no tota la fruita és igual, i sempre és millor apostar per la de temporada, perquè acostuma a ser més saborosa i barata.
I la veritat és que a Mercadona tenim al nostre abast moltíssima fruita, des de les més exòtiques fins a les més comunes i de temporada: síndria, meló, préssec, etc. En aquesta època de l'any, molts opten per aquesta darrera fruita per mantenir la línia.
El préssec de Mercadona, la fruita de temporada ideal
El préssec que trobem a Mercadona es caracteritza pel seu color ataronjat, ja que és una fruita molt saborosa i refrescant. És baixa en calories, ja que de mitjana té al voltant de 60 calories. És a dir, resulta perfecta per menjar-la a mig matí o com a snack. El préssec té un gran contingut en aigua, per la qual cosa no només ajuda a mantenir-nos hidratats, sinó que ens dóna una sensació de sacietat que fa que mengem menys.
També és ric en fibra, per la qual cosa és perfecte per prevenir el restrenyiment. Finalment, també en destaca el contingut en vitamines i minerals essencials, com la vitamina C, vitamina A, potassi i antioxidants. En definitiva, si a tot això li sumes que és una fruita que sol agradar a tothom, no hi ha motius per no anar-hi com més aviat millor.
Diferents idees per incorporar préssec a la teva dieta
L'ideal és menjar sempre la peça de préssec directament, però com que això pot resultar força avorrit, també podem innovar una mica i menjar-ho d'altres maneres:
- En amanides, podem afegir el préssec a les amanides i així li donarà un toc dolç i deliciós.
- Smoothies , podem afegir-los a les nostres begudes casolanes i, així, ajudarem el nostre cos a mantenir-se sa.
- Postres, podem afegir el préssec als iogurts o bé també podem fer uns sorbets de préssec casolans.
- En acompanyament d'altres menjars, es pot fer servir per acompanyar carns magres, ja que afegeix un sabor diferent i poques calories.