Piqué, Shakira i la seva antiga casa a Esplugues

Les sorprenents paraules de l'oncle de Shakira sobre Gerard Piqué

Guillermo Ripoll afegeix més llenya al foc al polèmic divorci entre l'exfutbolista català i la cantant colombiana

Varapal terrible el que ha rebut Shakira per part del seu oncle, el germà de la seva mare. Des que es va confirmar la seva ruptura definitiva amb Gerard Piqué l'estiu del 2022, la cantant no ha cessat a criticar tant el seu exmarit com la seva nova parella. Durant aquest temps, han estat habituals les cançons de la colombiana dedicades tant a Piqué com a Clara Chía.

I no només a ells dos, sinó que Shakira també s'ha encarregat de deixar en evidència els pares de l'exfutbolista amb frases com "però aquí segueix el meu exsogre que no trepitja sepultura", entre d'altres. Mentrestant, Gerard Piqué s'ha mantingut allunyat i no ha volgut ser partícip d'aquest show. Ell ha estat avançant en la seva relació amb Clara Chía, així com centrat en altres projectes com la Kings League.

Però, a més a més, sembla que Shakira s'ha quedat completament sola en la seva actitud recriminatòria cap a Piqué. Ni tan sols la seva mare ni el seu oncle l'han acompanyat a les crítiques públiques, ben al contrari.

SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53

Shakira retratada per la seva mare i el seu oncle

Primer va ser la seva progenitora, Nidia Ripoll, que va declarar que, malgrat la ruptura, Gerard Piqué formaria part sempre de la família. Mostra inequívoca que alguna cosa bé devia fer el català durant el matrimoni. Després, el seu oncle, el germà de la mare, va confessar que "és una persona superagradable, molt familiar".

A més, va afegir: “A nosaltres ens va tractar molt bé, amb respecte i afecte; és un bon pare, que es comunica permanent amb els fills”. Gol en pròpia de llibre. Amb aquestes declaracions, totes les acusacions de Shakira sobre l'actitud de Gerard Piqué es posen íntegrament en dubte.

En aquesta entrevista al portal El Tiempo, Guillermo Ripoll també va explicar una anècdota de quan Shakira era una cria. "'Oncle, vine i et canto, però em dones diners", em deia, i em cantava 'Gafas Oscuras' i altres que ella, sent una nena, componia”, va explicar.

Així doncs, mentre Shakira ha aprofitat la ruptura per criticar constantment Gerard Piqué i tot el seu entorn, inclosos els seus pares i la seva nova parella, els seus propis familiars li han portat la contrària. El seu oncle i la seva mare han confirmat que l'actitud del català va ser sempre exemplar. Joc, set i partit.