Travel Luke i la seva parella amb un Mercadona de fons

Un argentí flipa en un Mercadona: Els productes més “rars”

El supermercat de Juan Roig està ple de productes que, encara que per als espanyols siguin habituals, resulten cridaners per als estrangers

Endinsar-se en un supermercat i perdre't en els seus passadissos és, moltes vegades, una autèntica aventura insospitada. D'entre els milers i milers de tipus de productes exposats a tot l'espai, de ben segur que topes amb algun l'existència del qual desconeixies i et resulta realment cridanera. Si això ja ens passa a nosaltres, que estem acostumats a passar-nos llargues hores als grans magatzems, imaginin-se un estranger que trepitja per primera vegada un supermercat espanyol.

L'internauta amb nom d'usuari "Travel Luke", que comparteix a les seves xarxes socials contingut sobre els seus viatges, ha viscut una experiència d'aquestes. Durant un minut de vídeo, l'argentí destaca 11 productes de Mercadona que li van resultar peculiars. Alguns són molt quotidians a les nostres vides.

Els productes "rars" de Mercadona

El tiktoker començava destacant un mineral que funciona com a desodorant i, a la mateixa secció, va ressaltar també un esprai que serveix per eliminar les arrugues de la roba sense necessitat d'usar una planxa. Els 9 productes restants habiten tots als passadissos destinats al menjar i són, la majoria, de la marca Hacendado.

Per exemple, li resulten cridaneres les patates palla, ja que considera que al seu país aquesta nomenclatura seria una mica obscena. No obstant això, les coneixem amb aquest nom no per cap referència a l'àmbit sexual, ni de bon tros, sinó per la textura fina.

Destaca també l'ou filat i la clara d'ou embotellada, així com la pasta infantil en forma de dinosaures o estrelles que a Espanya solem consumir amb brou de sopa. Això últim, indica, li transmet “tendresa”. Travel Luke se sorprèn de l'existència de l' all negre, ja que assegura no haver-ne vist altre que l'all de color blanc.

A més, ressalta els menjars enllaunats, algun d'ells realment peculiars, com l'orella guisada o les tripes a la madrilenya. Finalment, a la secció de postres, li crida l'atenció la presència d'un coco congelat . "M'encantaria provar-los", destaca al vídeo.

És cert que algun d'aquests productes, com el mineral desodorant o l'ou filat són rars també per a nosaltres i no són gens habituals a les neveres dels espanyols. Tot i això, resulta cridaner com, malgrat les semblances culturals entre Espanya i Argentina, hi ha altres productes tan típics a la nostra geografia que resulten tan estranys per als argentins. I viceversa.