Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior

La solució de menys de 4 € de Lidl que espanta els mosquits: no és una mosquitera

Lidl ens ofereix solucions per a problemes molt quotidians, i ara la presència dels mosquits n'és un

Lidl vol oferir una solució a uns dels problemes que tenim quan arriba la calor. La seva secció 'basar' és molt útil per al nostre dia a dia i, en aquest cas, també ho serà. Les mosques i els mosquits no seran un problema gràcies a Lidl, però et sorprendrà la raó.

Sí que és veritat que a Lidl hi podem trobar diferents mosquiteres molt útils. Són perfectes per mantenir la finestra oberta sense haver de preocupar-nos que hi puguin entrar mosquits. Però també té un altre article que és igualment efectiu, però que segurament mai no hi has caigut.

A Lidl podem trobar sovint una àmplia selecció de plantes, però n'hi ha una en concret que ens pot ajudar amb els mosquits. Aquesta no és altra que l'espígol, una planta de sobres coneguda, però no tant per aquesta funció. La pots trobar a Lidl, ara mateix rebaixada un 20%, per 3,99 euros.

Imatge exterior supermercat Lidl
Lidl té la millor solució per als mosquits, ia sobre quedarà estupenda a casa | Europa Press

La lavanda és perfecta per combatre els mosquits

Lidl ens ofereix una forma molt econòmica de poder tenir una espígol a casa per ajudar-nos a solucionar un dels problemes que apareix quan pugen les temperatures.

Els mosquits són una absoluta molèstia tant per les picades com pel so que tant ens pot molestar a l'hora de dormir. Per això, buscar solucions és una cosa que esdevé necessària en aquesta època de l'any.

A banda d'ajudar-nos a combatre els mosquits, aquesta espígol de Lidl també té una funció decorativa. En aquest cas, la que té a la venda la cadena alemanya pot arribar a assolir una alçada de 40-45 centímetres. Pel que fa al diàmetre, aquesta opció que pots comprar a la pàgina web de Lidl té 17 centímetres.

El que té de bo aquesta planta és que no tindràs cap problema, encara que no siguis cap expert en la matèria. No requereix cap cura especial, més enllà d'haver de ser regada moderadament. A més, en principi et durarà força, ja que és força resistent.

Planta de lavanda de Lidl
L'espígol espanta els mosquits, però també serveix d'element decoratiu | Lidl

Per què l'espígol espanta els mosquits?

L'espígol és una planta d'origen mediterrani que crida l'atenció per tenir una gran bellesa. Els seus tons violetes i blaus fan que sigui molt vistosa i demanada per a la decoració. Fins i tot, hi ha espècies com les papallones o les abelles que es veuen altament atretes per aquests colors.

Però la lavanda té alguna cosa més pel que té fama, i no és res més que la seva olor. Aquest s'utilitza per a multitud de fragàncies, ja sigui per a perfums o ambientadors. El que és clar és que l'olor que desprèn aquesta planta és realment agradable i compta amb moltes persones a qui els agrada.

No passa el mateix amb les mosques i els mosquits, ja que si hi ha alguna cosa que odien, és l'olor de l'espígol. Per això, quan ho noten, s'allunyen de la zona, ja que no se senten còmodes. Per això, si col·loques la planta a prop de la finestra que és per on entren, aconseguiràs un repel·lent natural per a aquests insectes tan molestos.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.