Muntatge amb botiga Mercadona i home amb ulleres sorprès

La novetat de Mercadona que no sabies que necessitaves quan marxes de viatge

Si ja estàs pensant en les vacances i no vols portar massa productes a Mercadona tenen alguna cosa per a tu

Quan marxem de vacances solem omplir la maleta de roba, maquillatge, cosmètics i sobretot va força carregada de “per si de cas”. Tots sabem que no hauríem de portar aquest tipus de coses, però la realitat, és que al final, la nostra maleta sempre acaba plena de coses que al final mai no fem servir, però ens dóna tranquil·litat portar-les.

Per això, quan supermercats com Mercadona presenten productes que ens poden venir molt bé a l'hora de fer la nostra maleta, solen ser molt ben acollits pels clients. Com passa amb el darrer llançament que hem descobert a la seva secció d'higiene.

El kit d'higiene dental de Mercadona

Quan marxem de vacances, ja sigui per molts dies o per pocs, alguns productes d'higiene són imprescindibles. I això passa amb els productes per a les dents. A molts hotels solen posar xampús, gel... però a la majoria la pasta dental i el raspall és una cosa que no solen regalar.

kit dental anticaries de Mercadona
El kit dental de Mercadona perfecte per emportar de viatge | Mercadona

Per això, Mercadona ha llançat un kit d'higiene dental que és perfecte per portar a la bossa o la maleta. Està compost per un dentifrici que té una mida de 30 ml i raspall dental plegable. La pasta de dents és petita perquè sigui fàcil de transportar, però porta quantitat per a força dies.

El raspall de dents de Mercadona, en ser plegable, resulta molt còmode de portar. Per utilitzar-lo simplement ho obrim, ens raspallem les dents, ho rentem i ho tornem a plegar perquè no ocupi espai.

A més, compta amb unes truges suaus i flexibles per a una neteja efectiva, però suau. Elimina eficaçment la placa i els residus d'aliments i ens garanteix una neteja en profunditat. I el preu d'aquest kit dental de Mercadona és de 2,20€.

Primer pla del cartell del logo de Mercadona
TroNadó a Mercadona l'opció més econòmica per portar en els vostres viatges | Mercadona

Trucs per fer la maleta perfecta

Crea conjunts de roba, és important agafar la roba que et posis habitualment, no intentis emportar-te aquesta roba que tens oblidada al calaix perquè si no te la poses en el teu dia a dia, tampoc et ve de gust posar-te-la en vacances. Tria els teus outfit còmodes i que s'adaptin al viatge, només porta els que vulguis utilitzar i un més per si sorgís algun problema.

Fes bé la maleta, és important que els productes que més pesen vagin a sota, que solen ser els pantalons o sabates. I a sobre el que menys pesa, com les camises, per evitar que s'arronsin en excés.

Bosses buides, mai no oblidis una bossa buida per anar posant la roba bruta. I algunes més ens vindran genial si per exemple a l'hora de venir-nos tenim algunes sabates o banyador mullat.

No t'oblidis dels documents importants i pensa que al final res no és tan important, si s'oblida un perfum, un cinturó... sempre el podràs comprar al teu proper destí.

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.