Mercadona conté al seu catàleg receptes i plats típics de tot el món. Mirant cap a l'estranger per brindar-nos el costat més cosmopolita dels nostres temps.
Però, igualment, no s'oblida de la varietat gastronòmica de què gaudeix el nostre país per oferir-nos-la en les millors versions. I aquesta salsa n'és un exemple clar.
Les tres varietats del nou triomf de Mercadona
Mercadona ha inclòs entre tots els productes nacionals que ofereix, el mojo canari. Un guarniment que ja no és només tradició culinària regional, sinó també patrimoni cultural i, fins i tot, un reclam turístic.
La cadena valenciana vol que tant locals com a visitants puguin gaudir d'una de les joies gastronòmiques més famoses del món. Gràcies a les seves tres noves receptes de mojo.
El nou mojo picón de Mercadona arriba sota el segell de Hacendado, la seva marca blanca en alimentació. I ofereix tres varietats diferents que s'adapten a cada gust.
El mojo verd té un sabor més fresc i una aparença que omple els teus plats de color. Està elaborat a base de coriandre i sense pebre vermell, a diferència del vermell.
El mojo vermell és el clàssic i és més potent tant en color com en sabor. Amb el pebre vermell com a protagonista, és d'un vermell intens i un sabor fort i fumat que donarà un gir a tots els plats.
Dins aquesta varietat, Mercadona ofereix una opció més suau per als que no són tan amants del picant. Molt vermell per als que busquen una salsa suau però amb personalitat per rematar les seves receptes.
Algunes receptes de Mercadona amb el seu nou mojo picón
A les Canàries, el mojo picón és gairebé com el pa. Un guarniment que apareix al costat de totes les receptes, acompanyant tot tipus de plats tradicionals. Sobretot les seves famoses carns i les seves famoses 'papas'.
1. Esglaó de gofi banyat en mojo per començar
L'esglaó és un entrant tradicional canari que s'obté portant a ebullició peix bullit. A aquest, s'hi afegeix el gofi, que és una farina torrada original de les Illes Canàries.
Mercadona ens recomana afegir una cullerada ben generosa de mojo picón i barrejar. Després, se serveix com a pica-pica acompanyada de ceba, carn o torrades.
2. Per seguir, costelles amb pinya i papes
Aquest plat tradicional que ens suggereix Mercadona també es menja amb mojo i és del més típic que existeix a les Canàries. La singularitat i el gustós d'aquesta recepta s'aconsegueix cuinant tots els ingredients alhora.
Les costelles i les papes, a l'olla, prendran el sabor de la pinya que s'hi afegeix més tard. I les tres potes d'aquesta fantasia es mengen, per descomptat, acompanyades de mojo.
3. I les famoses papes arrugades amb mojo
Un plat senzill però dels més socorreguts, atractius i seductors al llarg de tot Espanya. Un plat que agrada a tots perquè s'ofereix per picar amb diverses opcions de mojo al voltant per anar provant.
Les papes arrugades són duna varietat petita, de guarnició, que es couen i es mengen amb pell. Que queda arrugada i amb un sabor i textura inconfusibles.
Preus i ofertes actualitzats el dia 23/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.