Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

Els esportistes l'aplaudeixen: el nou producte de Lidl alt en proteïnes

Lidl vol que el seu contingut alt en proteïnes sigui un dels més complets del mercat, per això el segueix ampliant

Lidl amplia la seva oferta de productes alts en proteïnes. Aquesta setmana s'ha pogut veure a les botigues com l'assortiment s'ampliava per acontentar, sobretot, esportistes. I és que aquest nutrient ajuda al bon estat dels seus músculs, per la qual cosa és molt recomanable.

A més, Lidl vol que es puguin donar un caprici sense tenir sentiment de culpabilitat. Per això, aquests nous productes també són saludables i no impliquen saltar-se la dieta. El món dels productes alts en proteïna estan avançant a passos de gegant i Lidl no s'està quedant enrere.

Les darreres incorporacions són aquestes cremes de la marca Mr Choc. Són perfectes per gaudir de productes ensucrats sabent que estem menjant una mica saludable. A més, hi poden tenir cabuda perfectament en qualsevol moment del dia.

Imatge exterior supermercat Lidl
Lidl ha llançat una gamma de productes alts en proteïnes | Europa Press

Així són les noves cremes altes en proteïnes de Lidl

Aquestes noves cremes de Lidl són perfectes per untar a qualsevol llesca de pa. Així mateix, també poden servir, una vegada que les fones per endolcir qualsevol menjar. Totes tenen un pes de 320 grams i es venen per 3,79 euros.

1. Crema de proteïnes d'ametlla

En primer lloc, ens trobem amb aquesta crema d'ametlles que és la que té més proteïna. Concretament, hi trobem 24,4 grams per cada 100 de producte. Té un sabor realment bo que hi té cabuda en qualsevol moment del dia.

Crema de proteïnes d'ametlla de Lidl
Aquesta crema és la que té més aportació de proteïnes | Lidl

2. Crema de proteïnes d'avellanes i cacau

No cal pensar gaire per saber a quin dolç ens recorda aquesta combinació. Nocilla o Nutella són les paraules que ens vénen al cap quan diem que una crema té avellanes i cacau. En aquest cas, podeu presumir de tenir 23 grams de proteïna per cada 100 de producte.

Crema de proteïnes d'avellanes i cacau Lidl
Aquesta crema recorda dos productes molt coneguts del mercat | Lidl

3. Crema de cacauets

De les tres opcions, aquesta és la que millor valoració NutriScore té. A més, tampoc no podem passar per alt que és l'única que es pot considerar vegana. És la que té menys proteïnes, però la quantitat no és tan baixa, contenint 21 grams per cada 100.

Crema de proteïnes de cacauet de Lidl
Aquesta crema és vegana i, a més, la més saludable | Lidl

No perdis de vista aquests batuts proteics

Altres productes que també han fet la seva aparició a Lidl i tenen una alta aportació de proteïna són aquests batuts de la marca Río Galicia. El seu nom és OptiPRO i els pots trobar a la venda amb sabor xocolata, cafè amb llet i vainilla. Poden presumir de tenir un reconeixement internacional, el 'Superior Taste Award' de l'ITQi, que premia la qualitat del sabor.

A tots ells trobem les mateixes característiques que més ens interessen. En primer lloc, quant a la presència de les proteïnes, cadascun conté 27 grams per cada 100 ml de producte. Aquestes són naturals i s'obtenen directament de la llet.

També és important destacar que no contenen cap mena de sucre afegit, ja que es limiten a tenir el propi dels ingredients que conté. Tampoc no trobem matèria grassa en la seva composició. A més, són una gran font de vitamina D.

Batuts optipro de Lidl
Aquests batuts han aconseguit el reconeixement d'experts internacionals | Lidl

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.