Fira de l´Ascensió de Manresa

3 restaurants per dinar a Manresa si vas a la Fira de l'Ascensió aquest cap de setmana

Tots els detalls perquè puguis dinar bé a la capital del Bages

Si no us agrada quedar-te a casa els caps de setmana, tenim una proposta per a tu. Els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny podreu gaudir de la Fira de l'Ascensió de Manresa. La capital del Bages s'omplirà d'artesans que us oferiran els seus productes. Embotits, formatges, roba... Podràs gaudir de la festa dels oficis, amb tota mena d'articles i productes fabricats de manera artesanal.

Per facilitar el desplaçament i perquè hàgiu de caminar el mínim possible, dos trens turístics faran un recorregut pels principals carrers de ciutat on estigui ubicada aquesta fira. És a dir, el carrer de Guimerà, Bonavista i l'avinguda Francesc Macià. Lògicament, aquest transport és gratuït i el poden fer servir els veïns de la ciutat, però també els visitants.

On dinar?

Fer-se aquesta pregunta és obligatòria sempre que sortim de casa i passem el dia o el cap de setmana fora. Igual que també és molt important saber com arribar-hi? I què fer? Un cop hem arribat al lloc en qüestió, és cabdal saber on menjarem. Perquè la gastronomia també forma part del nostre lleure i a Catalunya i, en especial, al Bages, hi ha excel·lents restaurants perquè no te'n vagis sense gana.

Des de XCatalunya.cat hem volgut proposar alguns establiments que pensem que reuneixen les condicions necessàries per gaudir d'un bon àpat. Alguns estan ubicats a Manresa i altres estan situats a localitats properes, accessibles amb cotxe, a pocs quilòmetres.

El Canonge , situat a Manresa, al passatge Canonge Muntanya 2. La relació qualitat preu és excel·lent i ofereixen menjar tradicional i casolà, català i mediterrani. Taules de formatges, favetes amb gambes, carn a la graella, guisats tradicionals de la cuina catalana... No et quedaràs amb gana.

Brasseria Pla de Bages , a Sant Fruitós de Bages. L'especialitat és la carn a la brasa. En concret, Recomanem especialment el txuletó. També hi ha altres alternatives com l'arròs de llamàntol, arròs negre, bunyols de bacallà, espatlla de xai, etc. Una altra gran opció.

Tornem a Manresa. Antikus. Així es diu aquest restaurant que també proposem i recomanem. Està situat al carrer de la Mel, 30 de la capital del Bages i la seva especialitat són els arrossos. Paella, arròs caldós de llamàntol, arròs negre, etc. Igualment es pot menjar carn a la brasa i guisats típics de la cuina catalana.