Muntatge de l´interior d´un supermercat ia la dreta una noia amb els dits polzes cap amunt

Els cinc productes del mar de promoció a Bonpreu i Esclat fins al 3 de juny

El peix és un dels aliments més sans que existeixen

Bonpreu i Esclat, coneguts supermercats catalans, han llançat una atractiva promoció a cinc productes del mar que estarà vigent fins al 3 de juny. A continuació, detallem cadascun d'aquests productes, preus, beneficis per a la salut i possibles formes de cuinar-los.

1. Llobarro - 3,29 € per unitat (350 g aprox.)

El llobarro és un dels peixos blancs més valorats en la gastronomia mediterrània. A Bonpreu i Esclat, pots adquirir una unitat de 350 grams aproximadament per només 3,29 €.

Beneficis per a la salut: El llobarro és ric en proteïnes i baix en greixos, cosa que el converteix en una opció ideal per a dietes equilibrades. Conté àcids grassos omega-3, essencials per al bon funcionament del cor i del cervell, i és una font significativa de vitamines del grup B.

Formes de cuinar-lo: El llobarro es pot preparar de diverses maneres: al forn amb herbes aromàtiques, a la graella amb un toc de llimona, o al vapor amb verdures. La carn blanca i suau s'adapta bé a diferents preparacions, permetent ressaltar els seus sabors naturals.

2. Llagostí cuit Vannamel - 9,99 € per quilogram

Els llagostins cuits Vannamel estan disponibles a un preu de 9,99 € per quilogram, oferint una opció deliciosa i versàtil per als amants del marisc.

Beneficis per a la salut: Els llagostins són una excel·lent font de proteïnes magres i contenen baixos nivells de greixos saturats. Són rics en vitamines D i B12, a més de minerals com el zinc i el seleni, que són importants per al sistema immunològic i la salut de la pell.

Formes de cuinar-lo: Tot i que ja estan cuits, els lagostins es poden utilitzar en amanides, pastes o paelles. També es poden marinar i rostir lleugerament per intensificar el seu sabor. Són perfectes per a aperitius i entrants, acompanyats d'una salsa de maionesa i llimona.

3. Calamar petit - 7,99 € per quilogram

El petit calamar està d'oferta a 7,99 € per quilogram, oferint una opció econòmica i deliciosa per preparar diverses receptes.

Beneficis per a la salut: El calamar és una bona font de proteïnes, vitamines B12 i B6, i minerals com el fòsfor i el zinc. És baix en calories i greixos, cosa que el fa ideal per a dietes saludables.

Formes de cuinar-lo: El calamar es pot preparar a la planxa amb un toc d'all i julivert, omplir amb verdures i arròs, o fregir en anells per fer els populars calamars a la romana. La seva textura i sabor el converteixen en un ingredient versàtil per a nombroses receptes.

Detall de la promoció de peix i marisc a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de peix i marisc a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

4. Ostra Km0 del Delta de l'Ebre - 7,99 € per caixa

Les ostres arrissades del Delta de l'Ebre, de producció local (Km0), estan disponibles a 7,99 € per caixa.

Beneficis per a la salut: Les ostres són conegudes pel seu alt contingut en zinc, essencial per a la funció immunològica. També són riques en proteïnes, àcids grassos omega-3, ferro i calci. Consumir ostres pot contribuir a la salut cardiovascular ia l'enfortiment dels ossos.

Formes de cuinar-lo: Les ostres es poden gaudir crues amb un toc de llimona, gratinades al forn amb una salsa de mantega i all, o incorporades a plats de marisc més elaborats. El seu sabor delicat i textura única les fan una menja molt apreciada.

5. Filet de bacallà - 17,99 € per quilogram

El filet de bacallà s'ofereix a 17,99€ per quilogram, un preu competitiu per a un peix tan apreciat.

Beneficis per a la salut: El bacallà és una excel·lent font de proteïnes i és baix en greixos. Conté àcids grassos omega-3, que són beneficiosos per a la salut del cor. També és ric en vitamines A i D i en minerals com el fòsfor.

Formes de cuinar-lo: El bacallà és molt versàtil a la cuina. Es pot cuinar al forn amb una crosta d'herbes, a la graella amb verdures, o en guisats tradicionals com el bacallà a la biscaïna. També és ideal per fer bunyols o amanides de peix.