Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

El producte català per fer la millor paella: En oferta a Bonpreu i Esclat

La promoció està disponible fins el proper 3 de juny

A nivell gastronòmic, la paella és un dels plats més representatius de la cuina mediterrània. Preparar una bona paella requereix ingredients d'alta qualitat, i entre ells l'arròs ocupa un lloc fonamental. Actualment, els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen una promoció inigualable en un dels millors arrossos per a paella: l'Arròs Bomba Extra d'Illa de Buda. Aquesta oferta estarà disponible fins al 3 de juny, brindant als clients l´oportunitat d´adquirir aquest producte d´excel·lència a un preu molt atractiu.

Què és l'oferta?

La promoció actual a Bonpreu i Esclat consisteix en un descompte del 50% a la segona unitat de l'Arròs Bomba Extra d'Illa de Buda. El preu de la primera unitat és de 5,95€, mentre que la segona unitat es pot adquirir per només 2,98€. Això vol dir que comprant dues unitats, el preu per cada quilogram d'arròs es redueix a 4,46 €, una oferta que no es pot deixar passar pels amants de la paella i la cuina en general.

Detall de la promoció d'arròs Illa de Buda a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'arròs Illa de Buda a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

El producte

L'Arròs Bomba Extra d'Illa de Buda és reconegut per la seva alta qualitat i característiques excepcionals. Aquest arròs es cultiva al Delta de l'Ebre, una zona coneguda pel seu entorn natural privilegiat que contribueix a la producció d'arrossos de primera categoria. La varietat Bomba és especialment apreciada a la cuina a causa de la seva capacitat per absorbir gran quantitat de líquid sense perdre la seva textura ferma , la qual cosa la converteix en l'opció ideal per a la paella.

Valors nutricionals

En termes de nutrició, l'arròs Bomba Extra d'Illa de Buda ofereix una sèrie de beneficis. Per cada 100 grams de producte, es troba aproximadament:

  • Calories: 345 kcal
  • Proteïnes: 7,2 g
  • Carbohidrats: 78,2 g
  • Greixos: 0,8 g
  • Fibra: 1,2 g

Aquest perfil nutricional fa de l'arròs Bomba una font d'energia excel·lent, ideal per a una dieta equilibrada. El seu baix contingut en greixos i la presència de proteïnes i fibra el converteixen en un aliment saludable, apte per a diferents preparacions culinàries més enllà de la paella.

La marca

L'Illa de Buda és una marca compromesa amb la qualitat i la tradició. Situada al cor del Delta de l'Ebre, aquesta empresa es dedica a la producció d'arròs des de fa generacions, tot respectant els mètodes tradicionals i l'entorn natural.

Usos en cuina

L'Arròs Bomba Extra d'Illa de Buda és versàtil i pot ser utilitzat en una varietat de receptes, encara que el seu ús principal és en la preparació de paelles i arrossos caldosos. Gràcies a la seva alta capacitat d'absorció, aquest arròs s'impregna dels sabors dels ingredients amb què es cuina, mantenint alhora una textura solta i agradable. Algunes de les receptes més destacades que es poden preparar amb aquest arròs inclouen:

  • Paella de marisc: Una clàssica paella amb gambes, musclos, calamars i cloïsses.
  • Arròs a banda: Un arròs tradicional valencià cuinat en un fumet de peix.
  • Arròs negre: Amb tinta de calamar, oferint un sabor i color distintius.
  • Paella mixta: Combina marisc i carns com a pollastre i conill, típics de la paella valenciana.

A més d'aquests plats, l'arròs Bomba és perfecte per preparar arrossos caldosos i melosos, com l'arròs amb llamàntol o l'arròs amb ànec, on l'absorció dels vins és crucial per al sabor final.