Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

El lot estalvi a Bonpreu per menjar un plat mític de la gastronomia catalana

Estarà disponible fins al 17 de juny

Bonpreu i Esclat, reconegudes cadenes de supermercats a Catalunya, han llançat una oferta especial que ret homenatge a un dels plats més emblemàtics de la cuina catalana: la botifarra amb mongetes. Aquest lot estalvi no només us permetrà gaudir d'aquest deliciós plat a un preu molt competitiu, sinó que també us aproparà a la rica tradició gastronòmica del país.

Què inclou la promoció?

La promoció està disponible fins al 17 de juny i ofereix una combinació perfecta per preparar botifarra amb mongetes. El lot inclou:

1 Botifarra de porc amb pebre negre: una safata de 445 grams de llonganisses de porc amb pebre negre, a un preu original de 4,49 €.

1 Mongetes cuites TERRA I TAST: un paquet de 500 grams de mongetes cuites, amb un preu original de 2,99 €.

El preu original de tots dos productes és de 7,48 €, però amb aquesta oferta especial, el lot complet està disponible per només 4,99 €. Aquest descompte significatiu fa que sigui una excel·lent oportunitat per gaudir d´un plat tradicional sense gastar gaire.

Productes de qualitat

La botifarra és un tipus de salsitxa típica de la cuina catalana, coneguda pel seu sabor robust i la seva versatilitat a la cuina. En aquest cas, la botifarra de porc amb pebre negre de Bonpreu i Esclat es presenta com una opció d'alta qualitat, ideal per ser combinada amb les mongetes cuites.

Les mongetes cuites de la marca TERRA I TAST, per la seva banda, són mongetes blanques cuites que destaquen per la textura suau i el sabor delicat. Aquest producte ve llest per ser consumit, cosa que facilita encara més la preparació de la recepta.

Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

La tradició de la botifarra amb mongetes

La botifarra amb mongetes és un plat que forma part del patrimoni culinari de Catalunya. Aquest plat senzill però deliciós s'ha guanyat un lloc especial a les taules catalanes gràcies a la seva combinació de sabors i la seva capacitat per satisfer la gana.

La botifarra es cuina generalment a la graella o a la planxa, cosa que en ressalta el sabor i la textura sucosa de la carn. Les mongetes, per la seva banda, se saltegen lleugerament amb all i julivert, i se serveixen com a acompanyament perfecte per a la botifarra. La simplicitat dels ingredients permet que els sabors naturals brillin, creant una experiència gastronòmica autèntica i satisfactòria.

Aquest plat ha estat durant molt de temps un símbol de la cuina casolana a Catalunya. La seva popularitat és deguda en gran part a la qualitat dels ingredients locals i a l'habilitat dels cuiners catalans per transformar productes simples en plats excepcionals.