Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

Troba a Mercadona el peix de moda a un preu inigualable

Malgrat l'alça dels preus, Mercadona presenta la millor opció per adquirir un dels peixos més saludables

El peix és essencial en qualsevol dieta que es vulgui autodenominar saludable. I entre la varietat d'opcions que se'ns presenten, el salmó és un dels preferits de milions de persones.

Mercadona, és clar, ho sap perfectament. Un cop més, ens hem adonat de la seva capacitat d'encert en reparar en un dels seus productes de més èxit.

La cadena valenciana ja compta amb una reputació sòlida en l'àmbit de l'alimentació. I és que ofereix una àmplia varietat de productes.

Detalls rotllets de salmó fumat en cercle vermell sobre fons d´entrada exterior a Mercadona
El salmó que ven Mercadona | DAPA Images, Mercadona, xcatalunya.cat

Sovint, de fet, la qualitat queda recomanada per experts en nutrició. També personalitats del món de la gastronomia acudeixen a la cadena a la recerca dels seus productes.

L'opció definitiva si voleu consumir salmó

En aquest sentit, el salmó de Mercadona es destaca com una opció molt popular. I avui venim a presentar-te un dels seus formats en concret: el salmó fumat de Hacendado . La marca blanca de la cadena que, com sempre, té allò que estàvem buscant, al millor preu.

El salmó fumat es pot gaudir sol o com a part d'aperitius, acompanyat salses com la maionesa. També en esmorzars, combinat amb formatge, amb ous o amb alvocats.

Salmó fumat d'Hacidat sobre fons desenfocat d'exterior de Mercadona
Salmó fumat de Hacendado, Mercadona | @mercadona, xcatalunya.cat

Podeu preparar-vos en pastes, pastissos al forn, llegums i milers d'opcions més. És, sens dubte, un producte ideal per a qualsevol dia.

Aquest producte s'ha guanyat el seu reconeixement merescut com una referència en l'oferta de peixos de Mercadona. I ha estat ben valorat per experts.

No només per les propietats adequades per a diverses dietes, sinó també pel deliciós sabor. Sobretot, en relació amb el preu.

En aquest cas, Hacendado ven els 100 grams de salmó fumat per 3,90€. Un preu força competitiu en l'actualitat, que el col·loca com la millor opció del mercat pel que fa a qualitat-preu.

Muntatge amb una imatge de fons d'un salmó a trossos i una noia menjant amb una forquilla
El salmó de Mercadona té la millor relació qualitat-preu | Olenayeromenkophotos

Per què comprar el salmó de Hacendado?

Aquest tipus de salmó ofereix avantatges en comparació amb el salmó fresc. Presenta un contingut proteic més gran, amb al voltant de 25,4 grams per cada 100 grams.

D'altra banda, el menor percentatge de greixos el converteix en una de les maneres més saludables de menjar peix. A més, és una excel·lent font de vitamina D, essencial en la dieta de qualsevol adult.

Però atenció perquè a l'hora de consumir-ho cal tenir en compte certs detalls. Mantenir-lo refrigerat n'és un. I només obrir l'envàs 15 minuts abans de consumir-lo.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.