Oli al supermercat i incògnita de cadena

Ni Mercadona, ni Lidl: el supermercat que ven l'oli d'oliva per menys de 5€

L'oli d'oliva és un dels productes que més ha pujat, per això un preu econòmic és molt atractiu

L'oli d'oliva fa temps que és notícia pel preu que ha assolit. És bàsic en la nostra gastronomia, per això no és tan senzill renunciar-hi o poder trobar alternatives. Per això mateix, el que ens queda és anar mirant on es ven més econòmic perquè la cistella de la compra no pugi gaire.

Des de fa un temps, l'oli d'oliva de marca blanca ha pujat en vendes. Això ha passat en cadenes com Mercadona o Lidl, però això no implica que siguin els més barats. Alcampo ha volgut avançar els seus competidors venent un oli d'oliva molt econòmic.

Alcampo ven el litre d'oli d'oliva per menys de 5 euros

Alcampo és notícia perquè té un oli d'oliva disponible a les botigues que té un preu molt assequible. Acostumats a preus alts, en aquest cas pots aconseguir l'ampolla d'1 litre per 4,98 euros. Un import que fa que destaqui per sobre de la competència.

Primer pla exterior d'una botiga Alcampo, amb el logotip de la cadena de color vermell
Alcampo destaca davant de la seva competència amb aquest oli | Alcampo

Concretament, es tracta de l'oli de pinyolada d'oliva de la marca Mil Olivas. Està fet amb oli d'oroll d'oliva refinat i oli d'oliva verge extra. Pertany a Coosur i està elaborat a Jaén.

Estem parlant d´un oli de gran qualitat que podem aconseguir amb un preu molt assequible a Alcampo. Està disponible tant per comprar-lo a la botiga física com per fer la compra en línia. En aquest segon cas, a més, podràs gaudir de descomptes addicionals per triar aquesta opció.

Aquests són els usos que pots donar a aquest oli d'Alcampo

Aquest oli d'oliva d'Alcampo té unes qualitats que fa que es potenciï el sabor dels aliments en què el fem servir. Tot i així, en la descripció del producte es diu que és especial per a fregits. Igualment, a l'envàs s'indica que aconseguirem que aquestes tinguin més sabor.

Oli d´oliva d´Alcampo
Aquest oli d'oliva d'Alcampo està pensant per a fregits | Alcampo

Tot i així, no deixa de ser una oli d'oliva amb presència, per la qual cosa pots donar-li més usos. Per exemple, també és perfecte per poder-lo utilitzar en amanides. Fes que el teu amaniment tingui un sabor molt més intens.

El més bo d'això és que el preu que té aquesta ampolla d'oli a Alcampo no té res a veure amb una oferta. Es tracta d'un preu fix que no variarà, en principi, per ser puntual. Així que tenim una opció econòmica que no deixarà de ser-ho.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.