Lidl des d'una perspectiva diagonal. Es mostra la cantonada, de front, d'una botiga gran de polígon, amb parets de vidre, des de la zona de pàrquing

Lidl té la versió low cost de les sandàlies que són tendència aquest estiu

Lidl té el clon perfecte d'unes sandàlies que costen més de 100 euros i que estan arrasant en vendes

A l'hivern, si busquem un calçat còmode optem per les sabatilles. I a l'estiu el calçat estrella acostumen a ser les sandàlies. Aquest tipus de sabates es caracteritzen per ser les més còmodes i ens ajuden a mantenir els peus fresquets.

Tot i això, no totes les sandàlies són igual de còmodes. Algunes de les més prestigioses són les de la marca alemanya Birkenstock, el petit problema que tenen, és que els preus solen ser força elevats, al voltant dels 100 i 130 euros.

comparació sandàlies birkenstock i el clon de lidl
Les sandàlies de Birkenstock i el seu clon de Lidl | Birkenstock, Lidl

Per això, a Lidl se n'estan venent ràpidament unes que en són el clon, però a un preu irrisori en comparació al preu de les originals. En concret, les podem comprar per només 7,99 €, una ganga tractant-se d'unes sandàlies perfectes per vestir el dia a dia i que ens permeten descansar els peus.

Les sandàlies amb sivella per a dona de Lidl

Aquestes sandàlies de Lidl estan disponibles en dos colors, beix i negre. Ambdós colors són molt fàcils de combinar amb altres tons, per la qual cosa ens portem un calçat perfecte com a fons d'armari al qual us donarem molt ús aquest estiu.

Estan fabricades de manera respectuosa amb el medi ambient, s´adapten perfectament al peu i compta amb una plantilla de cuir ergonòmica.

Són molt fàcils de posar i treure, per la qual cosa si tenim algun problema de salut que ens impedeix ajupir-nos per posar-nos les sabates aquestes poden ser una bona opció per facilitar-nos la tasca.

sandàlies beix de suro de Lidl
Les sandàlies de suro de Lidl | Lidl

Tenen una sola de suro ecològic amb un acabat de goma que les fan molt resistents i antilliscants. Tenen la puntera rodona, tenen dues sivelles que es poden ajustar i són molt lleugeres.

Resulten perfectes per combinar amb pantalons curts, llargs, vestits o faldilles, per la qual cosa les possibilitats d'ús són infinites.

Són de la marca Esmara, que és la marca blanca de roba de Lidl i tingues en compte que si les compres en línia les despeses d'enviament són de 3,99 € i el temps de lliurament és entre un i tres dies laborables. I si et confons de talla, no passa res, ja que les devolucions són gratuïtes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.