Muntatge de l´interior d´un supermercat ia la dreta una noia amb els dits polzes cap amunt

El peix estrella d'aquesta quinzena a Bonpreu i receptes per cuinar-lo

El preu rebaixat estarà aplicat fins al proper 25 de març

Cada fulletó de Bonpreu i Esclat inclou diverses ofertes de peix. Aquesta quinzena destaca un dels tresors del mar: el calamar, conegut per la seva versatilitat a la cuina i per ser una font rica en nutrients essencials. Fins al 25 de març, els clients poden aprofitar el preu especial de 12,99 €/kg de calamar gran , convertint-ho en el protagonista de moltes taules i oferint una oportunitat per descobrir o redescobrir els seus beneficis i possibilitats culinàries.

Beneficis per a la salut

El calamar no només és apreciat per la textura única i el sabor subtil, sinó també pels beneficis per a la salut. És ric en proteïnes d'alt valor biològic i conté una baixa quantitat de greixos, cosa que el converteix en un aliment ideal per a dietes equilibrades. A més, és una excel·lent font de minerals com el iode, essencial per al bon funcionament del tiroide, i de vitamines del grup B, necessàries per al correcte metabolisme energètic.

Detall de l'oferta de calamar a Bonpreu i Esclat
Detall de l'oferta de calamar a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Moltes opcions a la cuina

La versatilitat del calamar permet que sigui l'ingredient principal en una gran varietat de receptes. Algunes idees per portar a taula aquest producte poden incloure:

  • Calamars a la romana: Un clàssic on els calamars són lleugerament enfarinats i després fregits fins a aconseguir una textura cruixent per fora i tendra per dins. Es poden servir amb unes gotes de llimona per realçar-ne el sabor.
     
  • Calamars farcits : Una recepta més elaborada que permet emplenar els cossos dels calamars amb una barreja dels seus propis tentacles picats, arròs, herbes, i espècies, cuinant-los a foc lent en una salsa de tomàquet casolana.
     
  • Paella de marisc: El calamar, tallat a anells o trossos, es converteix en un dels ingredients estrella d'aquest emblemàtic plat espanyol, aportant textura i absorbint els sabors del brou i els altres mariscs.
     
  • Amanida de calamar: Per a una opció més lleugera, els calamars poden ser cuits i després barrejats amb vegetals frescos, amanits amb una vinagreta i servits com una amanida freda.

Per als amants de la cuina mediterrània, cadascun d'aquests plats ofereix una finestra a la tradició culinària, cosa que permet gaudir dels sabors del mar d'una manera saludable i deliciosa. Amb aquesta oferta de Bonpreu, és el moment perfecte per experimentar amb receptes noves o perfeccionar les clàssiques, aprofitant la frescor i la qualitat del calamar.

Així que ja sigui per a un dinar familiar o un sopar especial, el calamar es presenta com una opció versàtil i saludable que pot ser l'estrella de plats senzills o d'elaboracions més complexes. I amb el preu especial de Bonpreu, aquest és el moment ideal per incloure el calamar al teu menú i gaudir de tots els beneficis i sabors que ofereix.