Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

El producte gurmet de l'Empordà que Bonpreu t'ofereix a un preu insuperable

La gastronomia de l´Empordà és una de les més destacades de Catalunya

A les terres de l'Empordà, on la tramuntana xiuxiueja antigues històries, neix un aliment que és símbol de tradició i sabor: les Anxoves de l'Escala. Aquest producte gurmet, ara disponible a Bonpreu, no només és un aliment, sinó un fragment d'història gastronòmica catalana, ofert a un preu que desafia qualsevol comparativa fins al 25 de març.

En què consisteix l'oferta?

Els filets d´anxova en oli d´oliva d´Anxoves de l´Escala són un producte de renom que evoca el paisatge costaner i l´herència marinera de l´Empordà. A un preu inicial de 5,95 euros la unitat de 50 grams, Bonpreu convida els seus clients a adquirir una segona unitat per la meitat del seu preu, 2,98 euros, cosa que fa que el preu per unitat en comprar dos sigui de 4,46 euros. Una oportunitat perfecta perquè els amants del bon menjar afegeixin al seu rebost un producte de qualitat excepcional.

Però què fa les anxoves de l'Escala tan especials?

La resposta rau tant en el procés meticulós d'elaboració com en l'origen. L'Escala ha estat reconeguda per la pesca d'anxova des de temps romans. Els pescadors locals s'han dedicat a perfeccionar l'art de salar i conservar aquestes petites joies de la Mediterrània, lliurant un sabor que és alhora robust i delicat, salat i subtilment dolç.

Les anxoves d'aquesta zona són conegudes per la carn ferma i el sabor intens, el qual s'accentua en ser conservades en oli d'oliva d'alta qualitat. Aquest oli no només preserva les anxoves, sinó que també s'enriqueix amb el seu sabor, i es pot utilitzar per amanir amanides o com a base de salses i adobs.

Detall de la promoció d'anxoves a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'anxoves a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Les millors formes de menjar-les

Pel que fa a receptes, les possibilitats són infinites. Des del clàssic aperitiu d'anxoves amb pa amb tomàquet, fins a sofisticades creacions com amanides de temporada amb un toc d'anxova, o fins i tot incorporant-les a plats principals per aportar un sabor umami inconfusible. Les anxoves de l'Escala poden transformar una simple pizza, una torrada d'alvocat o un plat de pasta en un dinar gurmet.

A més del sabor excepcional, les anxoves són una font d'àcids grassos omega-3, beneficiosos per a la salut cardiovascular, i proporcionen proteïnes d'alta qualitat, vitamines com la D i E, i minerals com el calci i el ferro.

Fins quan l'oferta està disponible?

Amb aquesta oferta, Bonpreu no només posa a l'abast un producte exquisit sinó que també ofereix l'oportunitat de submergir-se a la cultura culinària de l'Empordà fins al 25 de març. Ja sigui que decideixis gaudir-ne en la seva forma més pura, directament de l'envàs, o t'animis a experimentar a la cuina, les Anxoves de L'Escala són una addició imprescindible a qualsevol selecció de productes gurmet.

No deixeu passar aquesta oportunitat de posseir un tros de la tradició de l'Empordà a casa vostra i gaudir dels sabors que han fet d'aquesta zona un referent al món de la gastronomia catalana. Amb Bonpreu, l'Empordà és més a prop que mai.