Muntatge amb una imatge de l´interior d´un establiment Bonpreu i al centre una bandera catalana

El producte típic català que triomfa a Bonpreu: Segona unitat al 50 %

La promoció entra dins de l'actual quinzena i s'acabarà el 25 de març

A Bonpreu, els prestatges llueixen amb un producte que és un estendard de la gastronomia catalana: les Mongetes del Ganxet. Fins al 25 de març, Bonpreu ofereix la segona unitat d'aquest preuat llegum al 50%, permetent als seus clients gaudir d'aquest menjar per només 2,24 euros la unitat en comprar-ne dos. És una oportunitat única per endur-se a casa un producte amb gust de tradició i qualitat.

Què són les 'mongetes del Ganxet')

Les mongetes del Ganxet són una varietat de mongeta blanca petita, de forma arronyonada i lleugerament corbada, com si abracés un ganxo imaginari, d'aquí el seu nom "Ganxet". Es conreen principalment a les zones de Vallès i Maresme i han estat part essencial de la dieta local per generacions, valorades per la seva textura mantegosa i la seva capacitat per absorbir sabors.

Aquest llegat culinari està protegit per una Denominació d'Origen, que en certifica l'autenticitat i la qualitat. En comprar Mongetes del Ganxet Ferrer, una marca reconeguda pel seu compromís amb els productes autòctons de Catalunya , els consumidors donen suport a l'agricultura local i la preservació de la biodiversitat de la regió.

El preu de 2,99 euros per la primera unitat ja és per si mateix una invitació a degustar aquest producte, però amb la segona unitat a 1,50 euros, Bonpreu fa més accessible que mai incorporar a les nostres cuines un sabor autènticament català.

Moltes opcions a la cuina

Les receptes que es poden elaborar amb les mongetes del ganxet són un reflex de la cultura catalana. Una de les més tradicionals és la combinació d'aquestes mongetes amb botifarra, creant el plat Botifarra amb Mongetes, senzill però ple de sabor i textures. També poden ser protagonistes en amanides, guisats i acompanyaments, on la suavitat i el sabor es fonen amb altres ingredients locals com l'escalivada, el bacallà, o fins i tot dins de receptes més innovadores que fusionen la cuina catalana amb influències internacionals.

Al següent vídeo pots veure altres propostes, algunes de molt innovadores:

Receptes: diferents plats amb mongetes del ganxet (Restaurant Aligué) / Cuina per sorpresa 13

Fins quan podeu gaudir de la promoció?

La promoció a Bonpreu celebra no només el sabor, sinó la història i la cultura que les Mongetes del Ganxet porten. Fins al 25 de març, aprofita per submergir-te en la tradició catalana i descobrir, o redescobrir, per què aquest producte ha triomfat a les taules i cors dels catalans. Amb aquestes mongetes, cada àpat és una oportunitat per celebrar la riquesa de la terra i la identitat de Catalunya.