Lidl gran, d'extraradi, amb parets de vidre per la part de la botiga i, a l'esquerra, l'entrada al pàrquing subterrani amb paret de formigó.

L'original peça de Lidl ideal per no moure't de la platja i la guingueta

Hi ha peces de roba que esdevenen imprescindibles per gaudir dels plans que més ens agrada fer a l'estiu

L'estiu ja és aquí i els plans de guingueta i platja ja tornen a ser un dels favorits. Però per això hem de tenir-ho tot preparat perquè no ens falti res. Lidl, per la seva banda, ha volgut incloure en el seu catàleg la peça que no ens traurem de sobre.

La comoditat és el que més busquem, sobretot quan fa calor. Per això, aquest quimono de Lidl compleix tot el que necessites. Simplement hauràs de posar-te'l per sobre de la roba de bany per estar a punt per anar a la guingueta.

El tens disponible a la secció basar de la pàgina web de Lidl. Ja poden aconseguir el quimono que es tornarà imprescindible per a tu per tan sols 11,99 euros. I és que és una peça que utilitzaràs molt

Lidl té el quimono de la temporada

El quimono de Lidl es convertirà en la peça que més utilitzis, per la qual cosa no pot faltar a la bossa que portis a la platja. I és que amb tan sols posar-t'ho, ja estaràs vestida per poder anar a asseure't a una terrassa. També és perfectament vàlid per anar a fer un encàrrec sense haver de vestir-te del tot.

Quimonos de Lidl
Els quimonos de Lidl estan disponibles en beix i taronja | Lidl

A més, pots triar entre dos colors molt estiuencs. El primer és un taronja molt viu amb què treure partit al teu estiu. Aquest quimono està fet amb un teixit suau i agradable al tacte per al qual s'ha fet servir viscosa sostenible.

La segona opció és un quimono en color beix amb tela encunyada de polièster. En aquest cas, pots jugar amb l'estampat de la teva peça de bany, ja que serà visible. A més, pel dia a dia també és una peça molt ponible, més enllà dels moments de platja.

Un disseny fresc que sʻadapta a qualsevol cos

Quan prem la calor el primer que busquem a l'armari són peces fresques. I aquest quimono de Lidl perfectament compleix aquesta definició. T'aportarà un toc més elegant per sortir de la platja, però sense que això suposi passar calor.

Té un disseny ampli que fa que no quedi tan enganxat al cos. A més, compta amb obertures laterals perquè la peça sigui molt més fresca. Això pot ajudar a realçar les cames.

Models amb el quimono de Lidl
Té un disseny estilós que s'adapta a tots els cossos | Lidl

Sí que és veritat que en Lidl no té talles d'aquest quimono, sinó que és única. Però això no suposa cap problema a l'hora d'ajustar-se als cossos. A la zona de la cintura té un cordó que permet que el quimono s'ajusti a cada figura.

Preus i ofertes actualitzats el dia 14/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.