Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Aldi ia la dreta el tiktoker i dietista Microbiotadesdecero durant el vídeo

La trobaràs a Aldi: Conserva de peix ideal per a la salut segons nutricionistes

El dietista i tiktoker 'Microbiotadesdecero' l'analitza al seu canal de Tiktok

Una joia nutricional ha despertat l'interès d'experts i consumidors per igual. Parlem de les agulles amb oli d'oliva i flor de sal, disponibles a Aldi. Sabor i salut a parts iguals. Aquesta conserva de peix és un producte accessible i pràctic. A més, és opció ideal per als que busquen una alimentació equilibrada i saludable.

Què fa especial aquesta conserva de peix d'Aldi?

La primera clau de l'èxit d'aquesta conserva de peix és l'origen i la qualitat. Les agulles, un tipus de peix blau del Cantàbric, també conegut com a rellançada, són l'ingredient principal d'aquesta conserva. Aquest peix, semblant en certs aspectes al seitó, és ric en àcids grassos omega-3, essencials per al bon funcionament del cor i el cervell. Els àcids grassos omega-3 són coneguts per les propietats antiinflamatòries i la capacitat per reduir el risc de malalties cardiovasculars.

A més a més del peix d'alta qualitat, aquesta conserva inclou oli d'oliva verge extra ecològic, que no només aporta un sabor deliciós sinó també una dosi extra de greixos saludables. L'oli d'oliva és famós pels seus antioxidants i la seva capacitat per millorar els nivells de colesterol bo al cos. Per la seva banda, la flor de sal utilitzada en aquesta conserva és un tipus de sal marina recol·lectada de manera artesanal, cosa que assegura que estigui lliure d'additius i enriquida amb minerals naturals.

Valors nutricionals

Des del punt de vista nutricional, les agulles amb oli d'oliva i flor de sal són una opció molt a tenir en compte. Per cada 100 grams de producte escorregut, aquesta conserva proporciona aproximadament 191 calories, fet que la converteix en una font d'energia moderada. Aquest contingut calòric és ideal per als que busquen mantenir una dieta equilibrada sense excedir-se en el consum de calories.

En termes de macronutrients, la conserva és rica en proteïnes d'alta qualitat, necessàries per a la reparació i el creixement muscular. Els greixos presents, principalment insaturats, contribueixen a la salut cardiovascular, mentre que el contingut de carbohidrats és pràcticament nul, cosa que la fa adequada per a dietes baixes en carbohidrats.

Més enllà del seu perfil nutricional, les conserves de peix són una opció pràctica i versàtil per incloure a la dieta diària. Són fàcils d'emmagatzemar, tenen una llarga vida útil i es poden utilitzar en una varietat de receptes, des d'amanides i pastes fins a tapes i aperitius. A més, consumir peix en conserva és una manera excel·lent d'assegurar-se d'obtenir els nutrients essencials del peix, especialment per a aquells que no tenen accés regular a peix fresc.

Nutricionistes i dietistes, com el popular tiktokero 'Microbiotadesdecero' recomanen aquesta conserva d'Aldi no només pel seu contingut nutricional, sinó també per la seva qualitat i origen sostenible. Quan opten per productes en conserva d'alta qualitat, els consumidors poden gaudir dels beneficis del peix sense preocupar-se per la contaminació i els problemes associats a algunes fonts de peix fresc.

On trobar aquesta conserva?

La conserva d´agulles en oli d´oliva i flor de sal està disponible a les botigues Aldi de tot Espanya. A més, la marca Rianxeira , especialitzada en productes de conserva d'alta qualitat, és la responsable d'aquest producte, cosa que n'assegura la disponibilitat també en altres establiments on es comercialitzin els seus productes.