Supermercat Carrefour

L'oli d'oliva amb el millor descompte és a Carrefour per temps limitat

El supermercat francès ha llançat una oferta

Continuen transcorrent les setmanes i l'alt cost de l'oli d'oliva continua sent una preocupació per a tota la societat espanyola. Aquest aliment és un dels comuns a les cuines de les nostres llars i s'augura complex comprendre la dieta mediterrània sense ell. Per això, l'exponencial pujada del valor ha afectat enormement la població.

Hi ha diverses teories sobre aquest fenomen inflacionari. Per exemple, els agricultors ho atribueixen a l'alt cost dels fertilitzants, la sequera i la calor, cosa que ha portat a una notable reducció en la seva producció. Sigui com sigui, la realitat és que no sembla que a curt termini s'hagi de recuperar el valor d'abans.

És per això que és important analitzar el seu preu als diversos supermercats abans de dur a terme la seva compra. Qualsevol euro que puguem estalviar ho acabarà agraint la nostra cartera. I, d'entre tots els olis verges d'oliva, el més econòmic, en aquests moments, és el de Carrefour.

L'oferta del Carrefour

La garrafa d' oli d'oliva verge extra Sèrie Oro Coosur, venuda a la cadena francesa, costava anteriorment 55,50 euros, preu similar al d'altres supermercats. Tot i això, Carrefour ho ha rebaixat de forma puntual a 46,25€, pràcticament 9 euros menys. I tenint en compte la situació actual i que vénen 5 litres de líquid, s'augura com una bona oferta.

Sobretot, tenint en compte que l'oli d'oliva, com dèiem, és comú a molts dels plats que cuinem de forma assídua al territori espanyol. Per exemple, l'oli d'oliva verge extra Sèrie Or Coosur és ideal per amanir amanides així com verdures crues, bullides o rostides. També es pot fer servir per a les pizzes, pans o coques al forn o per elaborar un ric allioli.

A més, aquest oli té la peculiaritat de no contenir additius i no estar refinat. La seva elaboració es porta a terme a partir d'una extracció en fred, cosa que li brinda més aroma i sabor. A més, és una font rica de polifenols, antioxidants i de greixos bons per a la salut.

Amb tot, l'oli d'oliva verge extra Sèrie Oro Coosur és un dels millors del mercat i, com dèiem, el preu està rebaixat durant un temps limitat a Carrefour. Ara que s'acosta fi de mes, de ben segur que aquesta garrafa integrarà el carro d'una part alta de la població.