Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, treballadors del supermercat

Bonpreu i Esclat ofereixen feines d'estiu: Tots els detalls

Una gran oportunitat, especialment per als més joves

A mesura que s'aproxima l'estiu, les oportunitats de treball estacional floreixen. Aquest és el cas de la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat, coneguts pel compromís amb la qualitat i el servei al client. Amb l'augment de la demanda a la temporada estival, la cadena ha obert les portes a nous treballadors que vulguin formar part del seu equip.

Bonpreu i Esclat són dues marques pertanyents al mateix grup empresarial , amb una àmplia presència a Catalunya, Espanya. Bonpreu es caracteritza per ser supermercats de mida mitjana, mentre que Esclat opera hipermercats més grans. Les dues marques es distingeixen per la seva oferta de productes de proximitat i el compromís amb la sostenibilitat i l'economia local.

Ofertes de treball d'estiu

Els treballs oferts són variats, abastant des de caixers fins a reposadors, passant per personal d'atenció al client i ajudants a les diferents seccions com peixateria, carnisseria, fruiteria, i fleca. Bonpreu i Esclat valoren la diversitat al seu equip, buscant persones de totes les edats i rerefons, cosa que enriqueix l'ambient de treball i el servei al client.

Condicions de treball

Els horaris de treball són flexibles, amb possibilitat de jornades intensives, cosa que és ideal per a estudiants o persones que busquen conciliar la vida laboral amb altres activitats d'estiu. A més, l'empresa promou un bon ambient de treball, essencial per al benestar dels empleats.

El procés de formació també és un punt fort a l'oferta d'ocupació. Als nous empleats se'ls proporciona formació des de zero, assegurant que puguin fer les seves tasques amb confiança i competència. Aquesta formació continuada també permet als empleats créixer dins de l'empresa.

Imatge promocional de Bonpreu amb ofertes de feina i diversos treballadors joves del grup empresarial
Imatge promocional de Bonpreu amb ofertes de feina i diversos treballadors joves del grup empresarial | BonpreuEsclat

Què busquen als candidats?

La cadena cerca persones amb un esperit d'equip, compromís amb la qualitat del servei i ganes d'aprendre. No cal experiència prèvia, ja que la formació està garantida, però sí que es valora la proactivitat i la disposició per treballar en un ambient dinàmic.

Com apuntar-se al procés de selecció?

Els interessats es poden inscriure directament a través de la pàgina web de Bonpreu i Esclat, on trobaran les ofertes de feina disponibles. També és possible presentar-se a les botigues físicament i demanar informació sobre el procés de selecció.

Per què treballar a Bonpreu i Esclat?

Treballar a Bonpreu i Esclat durant l'estiu és una excel·lent oportunitat per a aquells que busquen un ingrés extra, experiència laboral i un ambient dinàmic i acollidor. És una empresa que valora els seus empleats i els recolza en el desenvolupament professional.